طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه است که طرفدراان بسیاری دارد، مخصوصا اگر خوب تهیه شده باشد.
طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ دلمه انواع مختلف دارد که یکی از آنها دلمه قارچ است که می توانید آن را با سبزیجات یا مرغ یا گوشت تهیه کنید.
غذاهای پاییزی؛ سوپ پرتقال پرتقال یکی از میوه های شش ماهه دوم سال است که به وفوز هم یافت می شود. جالب اینجاست که با این میوه نیز می توان سوپ تهیه کرد.
دستور پخت سوپ جو با شیر یکی از انواع سوپ های بسیار خوشمزه ایرانی سوپ جو است. البته وقتی در آن شیر هم اضافه کنید خوشمزه تر هم می شود.
روش تهیه ته‌چین گوشت و بادمجان ته‌چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی‌هاست.
دستور پخت زیره پلو زیره یکی از ادویه های ایرانی است که محصول شهر کرمان است و امروزه به فراوانی یافت می شود.
صفحه 29 از 39  اول  قبلی   24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید می توان با رعایت چند نکته غذایی از خوردن کربوهیدرا...

  نگین‌ دندان عامل پوسیدگی است نصب نگین زیبایی دندان در صورتیکه بهداشت دهان و دند...

  در روزهایی که هوا آلوده میشود غذای آماده به مصرف نخورید عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ذرت مکزیکی رژیمی بخورید متخصصان تغذیه معتقدند که ذرت مکزیکی اگر به صورت مناسب تهیه شود نه تنها مضر نیست، بلکه می تواند به عنوان یک میان وعده مناسب جایگزین تنقلات بی ارزش مثل چیپس و پفک شود.
گلاب‌گیری در کوچه‌های قدیمی تهران+ عکس گلاب ناب کاشان و کرمان شنیده‌اید اما کسی تا به حال از گلاب ناب تهران چیزی نگفته است. گلابی که سال هاست در کوچه پس کوچه‌های جنوب تهران از دیگ‌های مسی می‌جوشد و در شیشه‌های نیزه‌ای راهی خانه و مغازه می‌شود.
با این روش کمتر غذا می خورید به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.