مواد اولیه: بادمجان 5عدد گوجه فرنگی 3عدد پیاز (رنده شده) 3عدد گردو 200گرم سیر 3حبه سبزی (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر) 1پیمانه ساطوری شده رب انار نصف پیمانه نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم خلال بادام طرز تهیه: 1. ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و نمك میزنیم و اجازه میدهیم مدتی استراحت كنند تا تلخاب آنها برود. سپس شسته و خشك میكنیم. وسط بادمجانها را یك چاك میدهیم به طوری كه از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر كردن مواد داخلشان باشند. بادمجانها را در تابه با روغن سرخ كرده و كنار میگذاریم. داخل گوجهها را نیز خالی كرده و پوره آنها را كنار میگذاریم. 2. گردو را پودر كرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزیها را خرد میكنیم همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمك و فلفل را به آن میافزاییم و این مواد را كمی تفت میدهیم تا آب آن كشیده شده و كمی سرخ شود. 3.مواد آماده شده را در شكم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجهفرنگیها را نیز با مواد پر میكنیم و در تابهای میچینیم، پورههای گوجهفرنگی را در تابه كنار بادمجانها قرار داده و یكی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب میریزیم و در تابه را میگذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود. 4. در آخر کمی خلال بادام روی آن می پاشیم. نكات 1) به جای چوچاق و اناریجه میتوانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده كنید. 2) میتوانید اول داخل بادمجانها را با مواد تفت داده شده پر كرده و بعد آنها را سرخ كنید یا آنها را درون فر بپزید.
بازگشت به صفحه نخست