طرز تهیه كته تره‌ فرنگی


تره فرنگی یکی از سبزیجات خوشمزه است که می توانید حالا که فصلش است، با آن این غذا را درست کنید.

مواد لازم:

      برنج: 500 گرم
      سینه مرغ: یك عدد کامل
     ماست شیرین: یك‌ونیم لیوان
      تره‌ فرنگی: 500 گرم
     خامه صبحانه: 100 گرم
      آرد: یك قاشق چای‌خوری
     نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
      كره و روغن مایع و نمك: به میزان لازم
     زعفران آب كرده: به میزان لازم


روش تهیه:

1. ابتدا سینه‌ مرغ را بدون استخوان كرده و به شكل نگینی خرد می‌كنیم. آن را با مقداری روغن مایع، نمك ، فلفل و زعفران آب كرده با حرارت زیاد سرخ می‌كنیم تا استیكی شود. ترجیحا بهتر است این كار را در تابه چدنی انجام دهیم. در آخر آرد را روی تكه‌های مرغ می‌پاشیم و مخلوط می‌كنیم و بلافاصله خامه را اضافه کرده و تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.

2.  قسمت سفید تره‌ فرنگی‌ها را حلقه‌حلقه كرده و با مقدار زیادی آب و نمك می‌پزیم سپس آبكش كرده و با مرغ مخلوط می‌كنیم.

3. چهار تا پنج پیمانه آب را داخل قابلمه مناسب برای برنج جوش می‌آوریم و برنج را همراه نمك داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد و قد بكشد. پس از آن برنج را آبكش كرده، داخل كاسه‌ای ماست و زعفران و برنج را با هم مخلوط می‌كنیم.

4.  قابلمه‌‌ای مناسب برای این مقدار برنج بنا به سلیقه انتخاب كرده و كف آن مقداری كره می‌مالیم، نیمی از برنج را داخل قالب فشرده كرده خورش را میان آن می‌گذاریم و بقیه برنج را روی آن پخش می‌كنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا دم بكشد. برنج دم كشیده را داخل سینی برگردانده و با زرشك و پسته تزیین می‌كنیم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مجله زندگی ایده آل

کد: 7798 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۷ بهمن بازدید: 3172 ساعت: 7:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شش گیاه دارویی مفید برای لاغر شدن ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۷ آبان
2 دستور پخت ورقه؛ کوکوی لذید گیلکی ۱۳۹۲ شنبه ۳۰ شهريور
3 8 راز یک بورانی خوش طعم ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۸ شهريور
4 موز را بهتر بشناسید ۱۳۹۲ شنبه ۹ شهريور
5 به خاطر قلبتان، این سبزی را بخورید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۳ مرداد
6 از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۹ خرداد
7 مُسکن هایی که بلای جان می شوند! ۱۳۹۲ جمعه ۲۰ ارديبهشت
8 دفع سموم از بدن با این میوه تابستانی ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱ شهريور
9 اگر مسواک نزنید نابارور می شوید ! ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۲ مرداد
10 با سوختگی‌های خفیف در آشپزخانه چه کنیم؟ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا جمعه ها چاق می شویم؟ ایام تعطیل فرصتی است که خانواده ها دور هم جمع می ش...

  خطر ابتلا به سرطان مری با مصرف چای داغ یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان م...

  کبد چرب بمب ساعتی در بدن انسان نشانه‌ها و علائم بیماری‌های مختلف به ما کمک می‌کند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
عادت‌های مفید برای تنظیم کالری بدن سوخت‌و‌ساز یا متابولیسم فرآیندی حیاتی است که وظیفه تنظیم مصرف کالری حاصل از مواد غذایی و کمک به کاهش ذخایر چربی در بدن را برعهده دارد.
فواید و معایب مصرف گوشت بوقلمون یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت مرغ ارزش غذایی بالاتری ندارد و مصرف آن به بیماران قلبی توصیه نمی‌شود.
مواد غذایی مخصوص خانم‌ ها کدامند ؟ پنیر پارمسان برای تقویت استخوان و کلسیم برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید می‌باشد. ماست و شیر بدون چربی نیز بسیار مفیدند، اما چه کسی آنها را سه بار در روز مصرف می‌کند؟