صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
دستور تهیه یوفکای اسفناج
خمیر یوفکا، خمیر ترد و نازکی است که بدون مایه خمیر و مواد حجمدهنده تهیه شده، داخل این خمیر با مواد مختلف پُر و پخته میشود. خمیر یوفکا قبل از پیچیدن مواد در آن، بهحالت نیمپخت درآمده و از خمیر فیلو . . .
دستور پخت لقمه کاهویی مرغ
اگر از تهیه مرغ به صورت معمولی خسته شده اید این دستور را حتما امتحان کنید.
طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی
طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل را به سه روش برای شما آموزش داده ایم.
روش تهیهی پاچانگای گوشت؛ غذای کشور ترکیه
گوشت چرخ کرده را با پیاز خرده شده، روغن و نمک تفت دهید و سپس رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و کمی فلفل بزنید.
روش تهیهی مقلوبه؛ غذای لبنانی
این غذا یکی از معروفترین غذاهای لبنانی است که در اکثر مهمانیها از آن استفاده میشود.
روش تهیه سوفله اسپاگتی یا پاستا (spaghetti souffle)
سوفلهها عمدتاً خوراکهای تخممرغی هستند و امکان این که حجم سفیده تخممرغ در این غذا بیشتر از زرده باشد نیز وجود دارد.
طرز تهیه رولت سبزیجات
از سبزیجات مختلف مثل بادنجان، هویج و نخود می توانید یک رولت خوشمزه تهیه کنید.
صفحه 24 از 43
اول
قبلی
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
کودکان ماهی بخورند یا نخورند؟
برخی شواهد حاکی از آن هستند که مصرف ماهی طی باردار...
شایع ترین علل روانی کاهش میل جنسی
کاهش میل جنسی به عنوان یک اختلال جنسی در برخی از ا...
روش تشخیص ماهی تازه از کهنه
سبزیپلو با ماهی را نمیتوان غذای ملی ایرانی دانست...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
میگرن و دانستنی هایی درباره آن
یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
ایرانیها بیشتر طرفدار کدام ماهی هستند؟
بر اساس نظرسنجی سایت لقمه، ماهی قزل آلا از انواع ماهی های پرطرفدار در ایران است.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان
سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید میشود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار میرفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
جلوگیری از چاقی پس از ازدواج+ برنامه غذایی عروس و دامادها
تجربهی عروس و داماد شدن تجربهی زیبا و در عین حال استرسزایی است. البته این استرس و نگرانی، طبیعی و در عین حال دلچسب است اما نباید با اضافه وزن همراه شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است