مواد لازم • سه عدد پیازچه • 85 گرم سینه مرغ (نواری برش دهید و بپزید) • نصف یک عدد فلفل دلمه ای سبز، خرد شده • سه قاشق غذاخوری سرکه برنج • یک قاشق چایخوری روغن زیتون • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه • ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز • یک پیمانه کلم رنده شده • دو قاشق غذاخوری آب • دو قاشق غذاخوری سویا سس • 8 برگ کاهو طرز تهیه 1. انتهای پیازچه ها را جدا کنید. قسمت سبز آنها را برش دهید و کنار بگذارید. در غذاساز، قسمت های سفید پیازچه، سینه های مرغ، فلفل دلمه ای، یک قاشق غذاخوری سرکه، روغن، نمک و فلفل های سیاه و قرمز را بریزید. در غذاساز را ببندید و چند دقیقه هم بزنید تا همه مواد خرد شوند. آنها را داخل کاسه بریزید. کلم را اضافه کنید و هم بزنید. 2. آنها را داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید. 3. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، قسمت های سبز پیازچه، دو قاشق غذاخوری سرکه، آب و سویا سس را با هم مخلوط کنید و در کنار غذا سرو کنید.بازگشت به صفحه نخست