مصرف شیرینی‌های طبیعی در وقت افطار هنگامی که پس از ساعت ها گرسنگی غذا می خوریم، جذب موادغذایی در کبد افزایش می یابد.
خواص خرما در ماه مبارک رمضان کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت : مصرف خرما در ماه رمضان باعث می شود در مدت کوتاهی بدن قدرت و توانایی خود را به دست آورد.
مصرف میوه‌های آب دار در سحر از نوشیدن آب زیاد بهتر است زهرا اباصلتی، گفت: برای پیشگیری از احساس تشنگی در طول روز، در پایان وعده‌ سحری لیموترش تازه استفاده کنید و از مصرف چای، قهوه و نوشابه پرهیز کنید زیرا مصرف این نوشیدنی ها موجب افزایش ادرار و دفع آب از . . .
طرز پخت فرنی مخصوص آذربایجان برای سفره افطار فرنی یکی از دسرهای ایرانی است که به آسانی و سریع تهیه می شود.
سفره های افطاری رمضان در کشورهای مختلف+ عکس تنوع سفره های افطاری در بین مسلمانان سرتاسر جهان زیاد است.
طرز تهیه ترحلوا؛ پای ثابت سفره افطار شیرازی‌ها ترحلو، در جشن ها، مهمانی ها، عزاداری و به ویژه در ایام ماه رمضان در شیراز مصرف زیادی دارد.
چگونه در ماه رمضان تشنه نشویم؟ مصرف آب یخ اگر چه در ابتدا تشنگی را فرو می نشاند اما در نهایت باعث تشدید تشنگی می شود.
صفحه 24 از 40  اول  قبلی   19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟ رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...

  کنسروهای ممنوعه! خبر نگران‌کننده استفاده از گوشت دلفین‌های مرده و ف...

  سندرم روده تحریک پذیر و دوری از FOODMAP ها پایگاه خبری لقمه: سندرم روده تحریك پذیر یك بیماری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.
بادمجان، سرشار از ویتامین بادمجان، سرشار از ویتامینیک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده 35 ‫‏کالری‬، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.
راه‏های مقابله با خستگی بعد از غذا همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
یک ماده غذایی فوق العاده مطالعات محققان دانشگاه مریلند آمریکا نشان می دهد، سیر با کمترین مقدار کالری، عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت و سلامت عمومی بدن را افزیش می دهد.