تغذیه درست در ماه رمضان متخصصان توصیه می‌کنند خورد و خوراک در افطار و سحری باید تابع نظم و قاعده باشد تا بتوان از فواید جسمانی روزه‌داری بهره برد.
طرز پخت آش بادنجان برای سفره افطار آش بادنجان یکی از آش های خوشمزه است که غذای محلی شهرستان ملایر است و طرفداران بسیاری دارد.
روش تهیه فرنی با طعم بستنی برای افطاری فرنی یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی ایرانی است که در برخی از شهرهای ایران در ماه رمضان نیز آن را سرو می کنند.
نکات تغذیه ای در ماه رمضان با رعایت چند نکته مهم در ماه مبارک رمضان می توان از بروز مشکلات گوارشی، اضافه وزن و ناراحتی معده پیشگیری کرد.
توپک خرما؛ شیرینی بعد از افطار خرما یکی از لازمه های افطار در ماه رمضان است که می توان آن را به صورت های مختلف بعد از افطار نیز برای مهمانان سرو کرد.
روش تهیه حلوای خرما برای سفره افطاری برخی از خانم ها برای زیباتر شدن سفره های افطاری شان در آن حلوا که نوعی دسر اصیل ایرانی است، هم قرار می دهند.
بیماری‌های روزه‌داران در ماه رمضان+ راه‌حل رفع آنها سالی دیگر گذشت و ماه رمضان و فرصتی دیگر برای عبادت و پاکسازی روح فرا رسید. اما گاهی‌اوقات این پاکسازی با اشتباهاتی که روزه‌داران درمورد تغذیه‌شان مرتکب می‌شوند به قیمت از دست دادن سلامت جسمی تمام می‌ش . . .
صفحه 25 از 40  اول  قبلی   20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش وزن هنگام شیردهی پایگاه خبری لقمه: شیردهی نیاز به دریافت غذای اضافی...

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟ در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت