روش‌های جدید تزیین آش برای مهمانی‌های افطاری آش معمولا یکی از اقلام خوراکی مورد استفاده در سفره افطار است که طرفداران بسیاری هم دارد. حال اگر آن را به شیوه های زیبا تزیین کنید که طرفداران بیشتری هم پیدا می کند.
طرز تهیه نان خرما و گردوی دارچینی برای افطار نان خرما و گردو که با دارچین هم مخلوط شده باشد، نانی مناسب افطار کردن روزه داران در ماه مبارک رمضان است، چراکه بسیار مقوی و برطرف کننده ضعف جسمانی است.
گزارش تصویری: پخت و توزیع آش و حلیم در ماه رمضان آش و حلیم از جمله غذاها و خوراکی هایی است که در زمان افطار و سفره افطار کاربرد بسیار دارد. گزارش تصویری زیر برخی از مناطق پر رفت و آمد فروش حلیم و آش در تهران است.
طرز تهیه سوپ حریره؛ ویژه افطاری و سحری یکی از انتخاب‌های خوب غذایی برای افطار و سحر مخصوصاً در این روزهای گرم و بلند سال، سوپ است. زیرا گرمای هوا موجب تشنگی بیشتری شده و بهتر است غذاهای استفاده شده حاوی آب و فیبر بیشتری باشند.
طرز تهیه كوفته كباب، وعده‌ای مناسب شام و سحر اگر فقط یك بار این كوفته‌های گوشتی را امتحان كنید، مشتری دائمی آن خواهید شد.
طرز تهیه خرما پلو؛ ویژه ضیافت‌های افطاری خرما پلو؛ غذای محلی استان لرستان است که البته می توان آن را در زمان افطار و سحر نیز سرو کرد.
چه کسانی در ماه رمضان چاق می‌شوند؟ اگرچه روزه داری در ساعات طولانی تابستان می تواند به کاهش وزن کمک کند اما تعداد افرادی که پس از پایان این ماه متوجه افزایش وزن می شوند کم نیست.
صفحه 23 از 40  اول  قبلی   18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

  مزایا و معایب لیوان‌های کاغذی و فومی استفاده از ظروف یک بار مصرف در بین افراد جامعه بسی...

  رنگ های مجاز و غیرمجاز در مواد غذایی را بشناسید مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت