صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه رمضان
آداب و رسوم نذری و افطاری دادن شبهای قدر در کردستان
مردم مسلمان کردستان با غنای فرهنگی و تمدنی خویش همواره حافظان آداب، فرهنگ و آیینهای سنتی ایران اسلامی بودهاند و در این راستا نیز در ایام مبارک ماه رمضان با آداب و رسوم منحصربه فرد خویش اخلاص و تدینش . . .
با حلوای هویج سفره های افطارتان را زیباتر کنید
معمولا در چیدمان سفره های افطار حلوا نیز کاربرد دارد.
دستور پخت كوفته ریزه با سیبزمینی مناسب برای سحری
تغذیه روزه داران در ماه رمضان و برای وعده سحری، غذای آنها باید هم پروتئین و هم کربوهیدرات داشته باشد که کوفته ریزه واجد این شرایط هست.
شلهزرد غذای سنتی خوشمزه
شلهزرد به عنوان یک دسر سنتی ایرانی معمولاً در ماه رمضان بر سر سفرهها به چشم میخورد ولی نباید فراموش کرد که لعاب برنج و گلاب موجود در شلهزرد یبوستزاست و خوردن آن برای وعده سحری توصیه نمیشود.
طرز پخت مرغ ترش؛ غذای محلی استان گیلان برای افطار
اگر از درست کردن مرغ به صورت ساده خسته شده اید، می توانید این دستور پخت را امتحان کنید.
شیر و خرما بهترین تغذیه برای وعده سحری است
یک پزشک طب سنتی و اسلامی گفت: شیر، خرما، عسل و مقداری ارده میتواند غذای مفیدی برای سحری باشد.
آشنایی با روش تهیه لوز نارگیل؛ شیرینی بعد افطار
پودر نارگیل، اصلیترین ماده به کار رفته در این نوع شیرینی است.
صفحه 19 از 40
اول
قبلی
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
پنج ماده غذایی که منجر به کاهش تری گلیسرید خون میشوند
خطرات ناشی از چربی بالا که مرتبط با سنجش سلامتی و ...
نوشابههای انرژی زا احتمال نازایی در زنان را افزایش میدهد
پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه معتقد است: مواد تشکیل...
آهن گیاهی یا آهن حیوانی؟
محققان اسپانیایی معتقدند که آهن گیاهی بهتر از آهن ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نحوه قیمت گذاری گوشت قرمز/ آخرین وضعیت بازار
پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه گوشت گوسفندی آخرین وضعیت بازار گوشت قرمز را تشریح کرد.
6 مادهی غذایی برای تسکین دردهای زنانه
اگر از دردهای قبل از دورهی ماهانهتان شکایت دارید، اگر علائم این دوره تبدیل به کابوس هر ماهتان شده است این مطلب به دردتان میخورد.
بهترین زمان برای لاغر شدن در روز
بررسی ها نشان می دهند از جمله اقدامات دیگر مصرف و نوشیدن آب تازه و سالم قبل از خوردن صبحانه است تا به این طریق وزن فرد کاهش بیابد.
خوشمزهترین افطاریهای ماه رمضان در پایتخت
مشهور است که در تهران قدیم، روشنایی معابر تنها تا2 ساعت پس از غروب آفتاب ادامه داشت اما به میمنت از راه رسیدن ماه رمضان نه تنها عبور و مرور بعد از غروب آفتاب قطع نمیشد بلكه تا طلوع آفتاب ادامه داشت.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است