روش تهیه ته چین شیرازی مناسب ضیافت افطاری ته چین از جمله غذاهای اصیل ایرانی است که در شهرهای ایران به شیوه های مختلف تهیه می شود.
ترافل خرما؛ شیرینی بعد از افطار مصرف خرما در ماه رمضان به نسبت بقیه ماه های سال بیشتر است که می توان از آن به عنوان یکی از مواد مقوی و مفید برای بدن، انواع شیرینی های مختلفی را تهیه کرد.
حفظ سلامت دندان‌ها در ماه رمضان وقتی یکی از دندان‌ها خراب می‌شود، درد و ناراحتی‌ آن از یک طرف و هزینه‌های درمان از طرف دیگر می‌تواند حسابی درگیرمان کند. با این حال، باز هم خیلی به فکر مراقبت از دندان‌ها نیستیم و زمانی که مشکلی برایم . . .
شربت انار نوشیدنی مفید در ماه رمضان مسئول كارگروه پژوهش طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: روزه دارانی كه به تجمع صفرا در معده با علائمی مانند مزه تلخ دهان و تهوع در ماه مبارك رمضان مبتلا هستند می‌توانند در وعده سحر با مصرف . . .
باز کردن روزه با آب سرد ممکن است منجر به مرگ شود رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان سمنان گفت: اگر فرد روزه‌اش را با آب خیلی سرد افطار کند، ممکن است به دلیل شوک عروقی در معده و فشاری که به سیستم قلب وارد می‌شود، منجر به مرگ وی شود.
آش گندم بدون گوشت مخصوص سفره افطار آش یکی از غذاهایی است که در سفره افطار مردم ایران در ماه رمضان جای دارد که می تواند انواع مختلفی داشته باشد.
شله‌زرد غذای سنتی نشاط آور/ سحری شله زرد نخورید شله زرد به عنوان یک دسر سنتی ایرانی معمولاً در ماه رمضان بر سر سفره‌ها به چشم می‌خورد ولی نباید فراموش کرد که لعاب برنج و گلاب موجود در شله‌زرد یبوست‌زاست و خوردن آن برای وعده سحری توصیه نمی‌شود.
صفحه 20 از 40  اول  قبلی   15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهکارهایی برای کاهش تشنگی در ماه رمضان برای کاهش تشنگی در ایام روزه‌داری، می‌توان عرق کاس...

  تغذیه فوتبالیست ها فوتبال، ورزشی است مبتنی بر قدرت، سرعت و مهارت که ه...

  برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، به ارایه توصیه ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آزمایش چربی خون از چه سنی لازم است؟ چربی‌ها پس از آب و پروتئین سومین ماده تشکیل‌ دهنده بدن انسان هستند و مهم‌ترین منبع ذخیره انرژی در بدن محسوب می‌شوند.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
خطر عسل برای کودکان زیر یکسال با تولد اولین نوزاد ممکن است با مشاهده برخی رفتارها سوالاتی ذهن والدین را درگیر کند اینکه نوزاد تازه متولدشده زیاد می‌خوابد؟، نزدیک‌بین است، چه مدت پس از تولد می‌خندد، آیا دچار اضطراب می‌شود یا نه و چه موادغذایی را نباید تا یک سالگی به کودک داد و....
نقش شکلات در چاقی تحقیقات جدید نشان می دهد که وقتی پای شیرینی به میان می آید خوردن اندکی از آن خطر چاقی و یا بیماری قلبی به همراه ندارد. محققان آمریکایی با تحقیق روی بیش از پنج هزار نفر دریافتند که هیچ ارتباطی بین وضعیت ضعیف سلامتی و خوردن مرتب شیرینی وجود ندارد.