شیرینی های ماه رمضان/ طرز تهیه گوشفیل خانگی لقمه: یکی از شیرینی های مرسوم در ماه مبارک رمضان گوشفیل است که معمولا همراه با زولبیا و بامیه سرو می شود.
آداب و رسوم ایرانیان در عید سعید فطر یکی از دو عید بزرگ اسلامی است که در روز اول ماه شوال آن را جشن می گیرند. مسلمانان پس از یک ماه روزه و عبادت پروردگار، چشم به راه این روز بزرگ هستند و با برپایی آیین های خاص این روز، به اصطلاح ماه رمضا . . .
فرهنگ غذایی مسلمانان جهان در ماه رمضان + عکس لقمه: مسلمانان در سراسر جهان با آمدن ماه رمضان،علاوه بر پرداختن به واجبات و مستحبات دینی‌ شان،این ماه را با آذین‌بندی خیابان‌ها و پختن غذاهای مقوی خاص این ماه بالاخص انواع شیرینیجات، هرچه باشکوه‌تر بر . . .
روش تهیه حلیم خوشمزه برای سفره افطار لقمه: حلیم، یکی از انواع غذای بسیار خوشمزه ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد که البته طرز پخت آن نیز کمی دشوار است.
دسرهای ماه رمضان/ روش پخت مرحله به مرحله شله زرد لقمه: شله زرد یکی از انواع دسرهای ایرانی است که در ماه رمضان نیز طرفدارانی دارد و بر سر سفره افطار جای دارد.
کوروش ‌تهامی: اولین باری که روزه گرفتم مدام به ساعت نگاه می‌کردم کوروش تهامی گفت: اولین بار 12 ساله بودم که روزه گرفتم. گرسنگی و تشنگی به من فشار آورده بود و مدام به ساعت نگاه می‌کردم تا اذان را بگویند؛ اما آن روز سعی کردم و روزه‌ام را با سختی کامل گرفتم.
سحری، ساندویچ با طعم مورچه! ایام غیر ماه ‌مبارک که برای بیداری سحر محدودیت داشتیم، بچه‌ها وعده ناهار را با نان، ساندویچ می‌کردند با یک لیوان آب بالای سر خود می‌گذاشتند. وقت سحر که می‌شد، مخفیانه زیر پتو سحری می‌خوردیم.
صفحه 34 از 40  اول  قبلی   29    30    31    32    33    34    35    36    37    38    39   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

  خطر پاستیل برای دندان کودکان پایگاه خبری لقمه:استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض...

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت