فوت و فن پخت سالم ته چین اگر در تهیۀ ته چین برخی نكات در نظر گرفته نشود، به جای لذت، دردرسرساز خواهد شد. این نكات را رعایت كنید.
آلوده ترین مکان آشپزخانه کجاست؟ دفعه بعدی که در یخچال را باز می کنید تا گوجه فرنگی یا دسته ای از کاهو بردارید شاید دوست داشته باشید آنها را دوباره تمیز بشویید. یافته های جدید محققان اعلام می کند، کشوی سبزیجات در یخچال محل مناسبی برا . . .
سالم‌ترین شیوه پخت برنج در کشورهای مختلف یک نوع غله به عنوان قوت غالب مصرف می‌شود که قسمت عمده کالری مورد نیاز روزانه را تأمین می‌کند؛ در ایران، گندم و برنج؛ در انگلستان، سیب‌زمینی و در ایتالیا، ذرت. بنابراین اگر فردی روزانه . . .
کارشناسان از روغن خوراکی می‌گویند مایع حیات آشپزی را دریابیم! اگر تصمیم به سرخ کردن مواد غذایی به ویژه سبزیجات را دارید باید صبر کنید حداقل دو ساعت از شست‌و‌شوی آن‌ها بگذرد.
روش تشخیص ماهی تازه از کهنه سبزی‌پلو با ماهی را نمی‌توان غذای ملی ایرانی دانست اما سال‌هاست این غذا همراه مخلفات لذیذ و رنگارنگش زینت‌بخش سفره شب عید ایرانی‌هایی است كه اكثریت قریب به اتفاق آنها میانه چندان خوبی با غذاهای دریایی . . .
نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در روز شما را از پزشک بی‌نیاز می‌کند اما این امر فقط در صورتی امکان‌پذیر است که میوه را پیش از خوردن خوب تمیز کنید و بشویید.
هفت فوت و فن آشپزی چیست؟ گاهی اوقات برای بعضی مشكلات در حین آشپزی راه حل های بسیار آسانی وجود دارد كه در زیر به بعضی از این فوت و فن ها اشاره شده است كه فقط كافی است شما با آن ها آشنا شوید.
صفحه 39 از 48  اول  قبلی   34    35    36    37    38    39    40    41    42    43    44   بعدی  آخر
نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  رژیم غذایی در افراد فشار خون بالا همه افراد فشار خون دارند. فشار خون میزان نیرویی اس...

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

  7عارضه مهم بی‌توجهی به مصرف نمک یددار یک فوق تخصص غدد با تاکید بر اینکه کمبود ید پس از ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت