تولید گردو در سال جاری ۱۰ درصد افزایش یافت


پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس اتحادیه باغ‌داران از افزایش حدود ۱۰ درصدی تولید گردو در سال‌جاری نسبت به سال قبل خبر داد.

به گزارش پایگاه خبریلقمه،  مجتبی شادلو در گفتگو ی در واکنش به مباحث مطرح شده مبنی بر کاهش تولید گردو در کشور، اظهارداشت: امسال تولید این محصول تنها در استان کرمان با مشکلاتی مواجه شد، ضمن اینکه تولید آن درعموم مناطق کشور متناسب و متعادل بوده است.

نایب رئیس اتحادیه باغداران با بیان اینکه تولید این محصول در سایر مناطق کشور وضعیت خوبی دارد، تصریح کرد: تولید گردو نسبت به پارسال با حدود ۱۰ درصد افزایش همراه است.

وی با اشاره به اینکه گردو محصولی است که در تمام اقلیم های آب و هوایی کشور تولید می‌شود، گفت: مرغوب ترین نوع گردو متعلق به مناطق سردسیری و نمیه گرمسیری است.

شادلو با بیان اینکه در تمام مناطق کوهستانی و کنار رودخانه‌ها در روستاها و شهرستان‌های کشور بجای کاشتن درخت غیرمثمر برای فضای سبز، درخت گردو کاشته می‌شود، اضافه کرد: گردو محصولی کم آفت است و از نظر ارزش اقتصادی جایگاه معقولی دارد، ضمن اینکه دارای ارزش غذایی بالایی است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 8420 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر بازدید: 174 ساعت: 9:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش احتمال چاقی با مغزیجات آجیل ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
2 ارتباط گردو با کاهش وزن ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
3 پشت پرده پنهان "گردوهای تازه" ای که نباید در تابستان بخورید! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
4 در نوجوانی گردو برای سلامتی مغز مفید است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
5 تولید سوسیس گیاهی حاوی گردو توسط مخترعان ایرانی ۱۳۹۶ شنبه ۳۰ ارديبهشت
6 با خوردن برخی از غذاها عمری طولانی داشته باشید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۳ فروردين
7 مصرف روزانه آجیل ریسک بیماری قلبی و سرطان را کاهش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
8 10 ماده غذایی که سالم ترین خوراکی‌هادر سیاره زمین هستند ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي
9 ایران در تولید گردو رتبه سوم جهان را کسب کرد ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۱ مهر
10 منوهای چندصدهزارتومانی افطار برای اعیان! ۱۳۹۴ جمعه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
آیا با قیمت های جدید نان موافقید؟

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خوردن عسل برای کودکان زیر یک سال ممنوع خیلی‌ها عسل را شیرینی بی‌ضرر می‌دانند و مرهم بسیار...

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان استان گیلان یکی از استان های سرسبز شمالی ایران است که علاوه بر جاذبه های گردشگری و طبیعی فراوان آن که شهره عام و خاص شده ، غذاها، نان ها و شیرینی های محلی و سنتی این استان نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است.
این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید هر فصلی سبزیجات ویژه خود را دارد. گرچه زمستان تمام شده و روزهای زیبای بهار فرا رسیده اما لازم است تا بدن را از نظر ویتامین ها و آنتی اكسیدان ها تقویت كرد و برای روزهای گرم آینده نیروی تازه ای گرفت.
سبزیجات غنی از پروتئین را بشناسید پروتئین به عنوان جزء مهمی از ساختار هر سلول برای ادامه حیات بدن ضروری و برای رشد و حفظ سلامت حائز اهمیت است.
آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.