تولید گردو در سال جاری ۱۰ درصد افزایش یافت


پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس اتحادیه باغ‌داران از افزایش حدود ۱۰ درصدی تولید گردو در سال‌جاری نسبت به سال قبل خبر داد.

به گزارش پایگاه خبریلقمه،  مجتبی شادلو در گفتگو ی در واکنش به مباحث مطرح شده مبنی بر کاهش تولید گردو در کشور، اظهارداشت: امسال تولید این محصول تنها در استان کرمان با مشکلاتی مواجه شد، ضمن اینکه تولید آن درعموم مناطق کشور متناسب و متعادل بوده است.

نایب رئیس اتحادیه باغداران با بیان اینکه تولید این محصول در سایر مناطق کشور وضعیت خوبی دارد، تصریح کرد: تولید گردو نسبت به پارسال با حدود ۱۰ درصد افزایش همراه است.

وی با اشاره به اینکه گردو محصولی است که در تمام اقلیم های آب و هوایی کشور تولید می‌شود، گفت: مرغوب ترین نوع گردو متعلق به مناطق سردسیری و نمیه گرمسیری است.

شادلو با بیان اینکه در تمام مناطق کوهستانی و کنار رودخانه‌ها در روستاها و شهرستان‌های کشور بجای کاشتن درخت غیرمثمر برای فضای سبز، درخت گردو کاشته می‌شود، اضافه کرد: گردو محصولی کم آفت است و از نظر ارزش اقتصادی جایگاه معقولی دارد، ضمن اینکه دارای ارزش غذایی بالایی است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 8420 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر بازدید: 2206 ساعت: 9:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هیأت‌هایی که به عزاداران «پیتزا» می‌دهند ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
2 راهنمای خرید گردو/گردوی ایرانی یا خارجی؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
3 تحریم سرطان با تغذیه سالم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
4 کاهش احتمال چاقی با مغزیجات آجیل ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
5 ارتباط گردو با کاهش وزن ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
6 پشت پرده پنهان "گردوهای تازه" ای که نباید در تابستان بخورید! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
7 در نوجوانی گردو برای سلامتی مغز مفید است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
8 تولید سوسیس گیاهی حاوی گردو توسط مخترعان ایرانی ۱۳۹۶ شنبه ۳۰ ارديبهشت
9 با خوردن برخی از غذاها عمری طولانی داشته باشید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۳ فروردين
10 مصرف روزانه آجیل ریسک بیماری قلبی و سرطان را کاهش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
11 10 ماده غذایی که سالم ترین خوراکی‌هادر سیاره زمین هستند ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این مواد غذایی مرگ را به تعویق می اندازد مغزها از بهترین منابع پروتئین، فیبر، مواد معدنی و ...

  اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی پایگاه خبری لقمه: تعداد مرگ و میر ناشی از آنفلوانز...

  رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از بین بردن چربی های شکم،باسن و ران سلولیت اغلب در باسن و ران‌ها و البته گاهی اوقات در بازوها و شکم جا خوش می‌کند. سلولیت لکۀ تاریک بدن زنان است.
نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.
گوشت کوسه حرام است / برخورد جدی با فروشندگان آبزیان حرام مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: گوشت کوسه بر اساس فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی و سایر مراجع عظام تقلید حرام است.
عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.