۱۷۰ تعاونی روستایی گیاهان دارویی تشکیل می‌شود


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: برای سازمان‌دهی تولیدکنندگان گیاهان دارویی تا ۵ سال آینده ۱۷۰ تعاونی روستایی تخصصی گیاهان دارویی در کشور تشکیل خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از  وزارت جهاد کشاورزی، حسین صفایی در آیین افتتاح کارگاه تولید عرقیات گیاهی GGP در روستای تیرتاش گلوگاه اظهار کرد: این نوع همکاری‌ها بین دولت‌ها باعث تحکیم روابط اجتماعی و فرهنگی خواهد شد و به عنوان یک فعالیت مشارکت مدارانه است.

 
 وی افزود: دهه‌های گذشته کشورها و ملت‌ها رویکرد جدیدی بر گیاهان دارویی و فراورده‌های آن داشتند که در این زمینه در اقلیم ایران ۷ هزار و ۵۰۰ گونه گیاهی شناسایی شد که از این تعداد گونه ۲ هزار و ۳۰۰ گونه کاربرد دارویی، آرایشی، بهداشتی و عطریات دارد.
 
صفایی افزود: از ۲ هزار و ۳۰۰ گونه گیاهان دارویی یک‌هزار و ۷۰۰ گونه مختص اقلیم ایران است که از سرمایه بزرگ برای سرمایه‌گذاری و پیشرفت در این حوزه می‌تواند باشد.
 
رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور بیان کرد: برای توسعه کشت گیاهان دارویی در ایران سند راهبردی تنظیم شده که این سند در چهار سال گذشته به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است‌.
 
وی ادامه داد: در این سند آمده است برداشت از مراتع کاهش یابد اما کشت گیاهان دارویی به صورت صنعتی به ۵۰۰ هزار هکتار توسعه پیدا خواهد کرد و تا ۱۰ سال آینده جزو ۱۰ صادرکننده بزرگ گیاهان دارویی باشیم که در حال حاضر فاصله زیادی داریم.
 
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، توسعه مصرف گیاهان دارویی را جزو الزامات مهم این سند عنوان کرد و گفت: سرانه مصرف گیاهان دارویی در ایران ۴۰۰ گرم است که باید ارزش گیاهان دارویی در بسته داروهای انسانی به ۲۰ درصد افزایش یاید.
 
صفایی با بیان اینکه برای سازمان‌دهی تولیدکنندگان گیاهان دارویی تا ۵ سال آینده ۱۷۰ تعاونی روستایی تخصصی گیاهان دارویی در کشور تشکیل خواهد شد، گفت: دو سال گذشته ۳۸ تعاونی گیاهان دارویی تاسیس شد و بر اساس این سند ۱۴۰ تعاونی دیگر با محوریت فعالیت گیاهان دارویی در سه سال آینده راه‌اندازی می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11528 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۲ مرداد بازدید: 1003 ساعت: 9:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
3 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
4 هدفگذاری تولید ۷۰۰ هزار تنی گیاهان دارویی در کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
6 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7 تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
8 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
9 خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
10 ایران گیاهان دارویی خود را صادر می‌کند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
11 تولید خوراک دام به روش هیدروپونیک نیاز به زمین بزرگ ندارد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با ماسک های خانگی بهاری زیباتر شوید این ماسک ها ویژه فصل بهار بوده و به پوست شما لطافت...

  روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...

  وقتی انگور می‌خورید، حتماً هسته‌اش را بجوید روغن هسته انگور ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و فنولی نس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.
خواص درمانی و آرایشی روغن‌های گیاهی روغن‌هایی چون روغن بادام، فندق، پسته، گردو، كتان و سیاهدانه از جمله این روغن‌ها هستند، اما این روغن‌ها چه مزیتی دارند و آیا می‌توان آنها را جایگزین مواد یا كرم‌های آرایشی كرد؟
6 علت اضافه وزن در مردان اگر از خودتان می‌پرسید چرا زمانی که اکثر مردها روی ترازو می‌روند عقربه‌ی آن به سرعت شروع به چرخش می‌کند مطالعه‌ی این مطلب را از دست ندهید.
تجویز رژیمهای غذایی غلط در برخی مطب ها مدیر اولین جشنواره "تناسب اندام و بدنسازی، تهدید تا سلامت" معتقد است که در برخی از مطبهای پزشکان رژیمهای غذایی تجویز می شود که غلط است و کارشناسان تغذیه آنها را قبول ندارند.