صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
وزارت جهاد کشاورزی
برگزاری وبینار روز جهانی غذا ۲۳ مهرماه
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر محیطزیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی از برگزاری وبینار روز جهانی غذا در ۲۳ مهرماه خبر داد.
علیرغم سهم تولید بیش از ۹۰ درصدی؛
زعفران ایران را ۳۰۰ دلار میخرند ۷۰۰۰ دلار میفروشند
پایگاه خبری لقمه: مدیر ملی طرح تکاپو گفت: در حال حاضر برای هر کیلو زعفران ایرانی تنها ۳۰۰ دلار پرداخت می کنند اما همان خریداران در بازارهای جهانی، زعفران را به قیمت هر کیلوگرم حداقل ۷۰۰۰ دلار می فروشن . . .
خرید تضمینی بیش از ۴ میلیون تن گندم از گندمکاران کشور
پایگاه خبری لقمه: مشاور وزیر و مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۴ میلیون و ۲۶۸ هزار تن خرید تضمینی گندم تا یازدهم تیرماه سال جاری از گندمکاران کشور انجام شده است.
دوگانگی در بازار گوشت قرمز/ قیمت و تولید بالاست
پایگاه خبری لقمه: این روزها تولیدکنندگان از افزایش بالای گوشت میگویند اما قیمت هم همچنان رو به بالاست. این پارادوکس قیمت با علم اقتصاد همخوانی ندارد.
وزارت جهاد اعلام کرد:
هزاران دستگاه کمباین غلات آماده برداشت محصول
پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی از تمهیدات لازم برای برداشت محصول در زمانمناسب خبر داد.
مدیرعامل تعاون روستایی خبر داد
اتحادیه ملی شرکتهای تعاونی زعفران کاران ایران آغاز به کار کرد
پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهادکشاورزی از آغاز به کار تشکل زعفران کاران ایران با حدود ۲۵ شرکت تعاونی در ۶ استان خبر داد.
دلیل افزایش قیمت رب گوجه چیست؟
پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه صنایع تبدیلی محصولات زراعی وزارت جهاد کشاورزی درباره آنالیز قیمت رب گوجه فرنگی و اینکه چقدر قیمت در بازار با قیمت کارشناسی فاصله دارد، سخن گفت.
صفحه 34 از 51
اول
قبلی
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده
پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاه...
داروی طبیعی برای سرماخوردگی!
این تحقیق بر کاهش قابل توجه در مصرف داروهای سرماخو...
شلغم را با آویشن بخورید
یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: از آنجایی که شلغم نفاخ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
با روش چنگال لاغر شوید!
آیا رژیمی را سراغ دارید که در آن هر چه میخواهیم بتوانیم بخوریم اما با این حال لاغر شویم؟
آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟
پایگاه خبری لقمه: آزاده نامداری ضمن تاکید بر علاقه اش به غذاهای سنتی و آشپزی، به سخت تر بودن خنه داری نسبت به مجری گری ازعان داشت.
چطور از میوههای عید نگهداری کنیم؟
معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدار زیاد میکنند و حتی میوه 13 روز عید را خریداری میکنند پس رعایت نکات لازم برای نگهداری آنها ضروری است.
گوجه های بنفش به چه کار میآیند؟
دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است