اعطای 30 میلیارد تومان تسهیلات به چایکاران با دستور وزیر کشاورزی رییس سازمان چای از اعطای 30 میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت به چایکاران با دستور وزیر جهاد کشاورزی خبر داد.
بانک‌زعفران؛ بانک ‌طلای کشاورزان عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با مثبت ارزیابی کردن راه اندازی بانک زعفران گفت: راه اندازی این بانک موجب افزایش ارزش افزوده این محصول شده و سود بیشتری را نصیب کشاورزان می کند.
صادرات میوه‌ نصف شده است رییس اتحادیه بارفروشان میدان تره‌ بار بزرگ با بیان این‌که صادرات میوه در سال جاری نسبت به سال گذشته نصف شده است افزود: میوه‌های صادراتی برای فروش به بازار داده شده‌اند.
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی با تخفیف 30 درصدی مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های روستایی و کشاورزی ایران از عرضه مستقیم محصولات کشاورزی استانها در تهران با تخفیف 20 تا 30 درصدی از 15 بهمن ماه خبر داد.
نگرانی تاجران پاکستانی از صادرات یک‌طرفه میوه ایران به این کشور رئیس پیشین اتحادیه صادرکنندگان میوه و سبزیجات پاکستان نسبت به واردات میوه و سبزی از ایران و هند، و توقف صادرات این محصولات به این 2 کشور ابراز نگرانی کرد.
90 درصد خرمای کشور در داخل مصرف می‌شود رییس هیأت مدیره انجمن خرمای استان کرمان، گفت: با توجه به اینکه حدود 90 درصد خرما در کشور مصرف شده و تنها 10 درصد آن صادر می‌شود باید تلاش کنیم تا این روند معکوس شود بنابراین باید در این راستا گام بردا . . .
غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب و حاوی چربی‌های اشباع شده علاوه بر افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌تواند موجب کاهش تعداد اسپرم‌ها (سلولهای جنسی نر) در مردان شود.
صفحه 1402 از 1743  اول  قبلی   1397    1398    1399    1400    1401    1402    1403    1404    1405    1406    1407   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید! نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia ...

  سالاد را جایگزین غذا نکنید معمولا انواع سالادهایی که ما ایرانی‌ها مصرف می‌کنی...

  شیر مادر بهترین غذا علیه باکتری ها لقمه: بندناف یکی از مهمترین مکانها برای استقرار با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت‌ این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانه‌ها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
زردچوبه؛ دارویی در آشپزخانه شما