چرا دهان بوی بد می‌دهد؟ مسوول واحد بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت خوزستان گفت: بوی بد دهان عوامل مختلفی دارد كه پوسیدگی دندان و بیماری‌های لثه در 90 درصد موارد علت این مشكل هستند و بهتر است برای رفع این مشكل ابتدا باید عامل . . .
با همکاری وزارت بهداشت پنجمین جشنواره غذای سالم از ۱۸ مهر در تهران برگزار می‌شود پنجمین جشنواره غذای سالم با همکاری وزارت بهداشت ۱۸ تا ۲۱ مهر در مرکز نمایشگاههای کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان در تهران برگزار می‌شود.
ایران بیست‌وسومین صادرکننده جهان شد سازمان تجارت جهانی با اشاره به رشد ۳۰ درصدی صادرات و رشد ۵ درصدی واردات ایران در سال گذشته میلادی رتبه ایران در جمع بزرگترین صادرکنندگان جهان را ۲۳ اعلام کرد.
برداشت انار آلک از باغ‌های ساوه آغاز شد مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ساوه از آغاز برداشت انار آلک در این شهر خبر داد.
غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مانند کنسروها، سوسیس و کالباس و غذاهای آماده حاوی مقدار زیادی سدیم هستند که مصرف آنها برای بیماران مبتلا به پرفشار خونی بسیار خطرناک است. در عوض مصرف میو . . .
10 نکته برای هضم بهتر غذا خیلی مهم است که غذایی که می خورید و زمانی که آن را میل می کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد
فواید طبی فلفل دلمه ای فلفل دلمه ای علاوه بر اینكه سرشار از ویتامین ها و تركیبات مفیدی است كه از ابتلا به انواع بیماری های پیشگیری می كند، طعم خوب و دلچسبی هم به غذاها می بخشد .
صفحه 1556 از 1741  اول  قبلی   1551    1552    1553    1554    1555    1556    1557    1558    1559    1560    1561   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حفظ امنیت غذایی در کشور لازمه رسیدن به جامعه شاد است پایگاه خبری لقمه: نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد ک...

  ورزش های قندسوز را بشناسید درمان مناسب بیماری پیچیده دیابت علاوه بر همکاری، ب...

  کودکان به نوشیدن چای عادت نکنند کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.
تصفیه آب تهران با وایتکس یا آب ژاول !؟ استفاده از آب ژاول در حالی مورد انتقاد قرار گرفته که مسئولات تامین و تصفیه آب پایتخت معتقدند این روشی شناخته شده و مورد استفاده در سطح بین‌المللی است و ایجاد حساسیت برای افکار عمومی در این زمینه بی مورد است.
خواص معجزه آسای تره فرنگی تره فرنگی فشارخون بالا را کاهش می‌دهد. ترکیبی از ویتامینC، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است. مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر می‌شود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته می‌شود.