تبدیل یک اغذیه‌فروشی به کتاب‌فروشی در ماه رمضان + عکس لقمه: صاحبان یک اغذیه فروشی واقع در میدان انقلاب اسلامی، ‌دست به ابتکار جالبی زده است و در ایام ماه مبارک رمضان کباب‌فروشی خود را تبدیل به کتاب‌فروشی کرده‌‌اند.
آیا نوشابه های انرژی زا واقعا موثرند؟ لقمه: بر اساس یافته های یک تحقیق جدید، احتمال دارد که مردم با خریدن نوشیدنی های ورزشی، پودرهای پروتئینی بدنسازی و کفش های ورزشی گران قیمت فقط پولشان را هدر می دهند.
طرز تهیه رشته پلو لقمه: رشته پلو یکی از انواع غذاهای ایرانی است که معمولاً آن را با مرغ یا گوشت قلقلی تهیه می کنند.
سحری آبمیوه، چای و قهوه مصرف نکنید لقمه: یک متخصص تغذیه گفت: مصرف آبمیوه، چای و قهوه در وعده سحر به دلیل ادرارآور بودن و ایجاد مشکل در مدیریت آب بدن توصیه نمی‌شود.
آثار منتخب چهارمین مسابقه عکاسی از سفره‌های افطاری لقمه: این نمایشگاه از دو بخش اصلی ویژه عکس های مربوط به ایران و جنبی با عکس هایی از پاکستان و قطر تشکیل شده است.
یک نوع رژیم مناسب برای کوچک کردن شکم لقمه: رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با بیان اینکه اصولا هیچ ماده غذایی برای لاغری یا چاقی قسمت خاصی از بدن وجود ندارد، تاکید کرد: افراد می توانند با کاهش کمی از انرژی مورد نیاز روزانه ا . . .
پیتزای یونانی را این گونه تهیه کنید لقمه: غذاهای فست فود طرفداران زیادی دارند که البته اگر سالم تهیه شوند، خیلی بهتر است.
صفحه 1627 از 1755  اول  قبلی   1622    1623    1624    1625    1626    1627    1628    1629    1630    1631    1632   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدنی‌های مجاز برای مبتلایان به ریفلاكس معده یک كارشناس تغذیه، نوشیدنی‌هایی را كه با خیال راحت می‌توانید نوش جان كنید، را به شما می گوید.
خطر عسل برای کودکان زیر یکسال با تولد اولین نوزاد ممکن است با مشاهده برخی رفتارها سوالاتی ذهن والدین را درگیر کند اینکه نوزاد تازه متولدشده زیاد می‌خوابد؟، نزدیک‌بین است، چه مدت پس از تولد می‌خندد، آیا دچار اضطراب می‌شود یا نه و چه موادغذایی را نباید تا یک سالگی به کودک داد و....
زردچوبه با فیبروز مقابله می کند بسیاری از خواص درمانی زردچوبه شناخته شده است؛ به تازگی نیز متخصصان طب گیاهی، مصرف زردچوبه را برای درمان فیبروز توصیه کرده اند.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.