بازار سنتی عمده فروشی مرکبات در مازندران لقمه: بازار سنتی عمده فروشی مرکبات در قائمشهر از جمله بازار هایی است که با توجه به وجود میادین تره بار شکل و شیوه آن همچنان باقی است. تمامی جنس های عرضه شده در این بازار بومی است.
ترتیلای سبزیجات لقمه: اگر از درست كردن ساندویچ‌های تكراری مانند همبرگر، كالباس و سوسیس خسته شده‌اید و می‌خواهید یك ساندویچ خوشمزه و البته شیك درست كنید، بهترین ساندویچی كه می‌توانید تهیه كنید و البته تكراری نباشد ترت . . .
پُلُمبیر، یک دسر ساده لقمه: پلمبیر یك نوع بستنی است که بسیار خوشمزه است.
برای استحكام استخوان‌ها چه بخوریم؟ پزشكان همواره تاكید دارند مراقبت از استخوان‌ها در هر سنی ضروری است و یكی از گزینه‌های مهم در این مراقبت تغذیه مناسب است.
رییس اتحادیه مركبات خبر داد: ذخیره‌سازی250 هزار تن پرتقال در شمال كشور رییس هیات مدیره اتحادیه مركبات از ذخیره سازی 250 هزار تن مركبات در سردخانه‌های و انبارهای شمال كشور خبر داد و پیش‌بینی كرد: هر كیلو پرتقال هزار تا هزار و 200 تومان و هر كیلو سیب هزار و 300 تا هزار و 5 . . .
تأثیر رنگ در آشپزخانه آشپزخانه یكی از مهمترین بخش‌های هر خانه است كه فعالیت‌های بسیاری در آن انجام می‌شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می‌توانید از رنگ‌های روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه می‌آورند، در آن استف . . .
صفحه 1696 از 1756  اول  قبلی   1691    1692    1693    1694    1695    1696    1697    1698    1699    1700    1701   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قوانین طلایی برای غذا خوردن این هفت قانون طلایی، قوانینی است که همه متخصصان تغ...

  تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید پایگاه خبری لقمه:تازه ترین مطالعات محققان غربی موی...

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.
غذاهای خطرناک را بشناسید هر جای دنیا غذای مخصوص خود را دارد. اما بعضی از این غذاها هستند که امتحان کردن آنها واقعا جرات می‌خواهد، چرا که خوردن آنها ممکن است منجر به مرگی دردناک شود! فکر نکنید با غذاهای عجیب و غریبی سر و کار داریم!
محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟ سال 2015 از طرف سازمان بهداشت جهانی سال تغذیه سالم از مزرعه تا بشقاب نام گذاری شده است . اماآیا ما ایرانیان به این شعار توجهی داریم.
روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.