توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین پایگاه خبری لقمه: کارشناس فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: همزمان با مراسم پیاده روی اربعین حسینی و با توجه به گرمای هوا رعایت برخی نکات تغذیه ای برای حفظ سلامت زائران ضروری است.
بهفر تاکید کرد؛ ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین پایگاه خبری لقمه: مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین تاکید کرد.
آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبی‌ها پایگاه خبری لقمه: آش بوشهری یکی از غذاهای پرطرفدار است که مردم این استان برای ادای نذرهای خود در روزهایی چون اربعین آن را طبخ می‌کنند.
نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، در خصوص تغذیه زائران اربعین، نکاتی را متذکر شد.
اهمیت میزان خواب برای زائران سفر اربعین پایگاه خبری لقمه: زائران پیاده روی اربعین حسینی برای داشتن سفری مناسب باید خواب کافی داشته باشند تا سلامت آنها در طول سفر حفظ شود.
توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین پایگاه خبری لقمه: معاون دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، برای نوع تغذیه زائران اربعین، توصیه هایی داشت.
روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی پایگاه خبری لقمه: مراسم سنتی عزاداری امام حسین (ع) و طبخ و توزیع نذری هرساله همزمان با روز تاسوعا و به صورت سنتی در روستای اراضی مبارکه برگزار می‌شود.
صفحه 1 از 14   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

  با مصرف حبوبات کلسترول بد را کاهش دهید بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه حبوبات پخته به...

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت