تورم بخش کشاورزی ۱۰ درصد کاهش یافت


پایگاه خبری لقمه: گزارش مرکز آمار ایران حاکی است که تورم تولیدکننده در بخش زراعت،باغداری و دامداری سنتی در پائیز ۹۵ نسبت به تابستان ۱۰.۳۹درصد کاهش و نسبت به پائیز ۹۴(تورم نقطه به نقطه)۳.۹۱ درصد افزایش یافت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از مرکز آمار ایران،  محاسبه شاخص قیمت تولید کننده زراعت، باغداری و دامداری سنتی بر اساس سال پایه ۱۳۹۰ و در همان سال شروع شده است. گزارش حاضر به شاخص مذکور در پاییز ۱۳۹۵ اختصاص دارد.  بر این اساس شاخص قیمت تولید کننده زراعت، باغداری و دامداری سنتی (برمبنای ۱۰۰=۱۳۹۰) در فصل پاییز سال ۱۳۹۵ برابر است با ۲۲۲.۴۶ که نسبت به فصل قبل ۱۰.۳۹ درصد کاهش و نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۳.۹۱ درصد افزایش یافته است. درصد تغییر چهار فصل منتهی به فصل جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) برابر  با ۲.۹۳ درصد است.

 

شاخص گروه­های اصلی

 

- شاخص گروه «غلات» در فصل پاییز سال ۱۳۹۵ برابر با ۲۵۶.۶۰ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱۶.۵۵ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با  ۵.۵۸ درصد می باشد.

 

- شاخص گروه «سبزیجات» در فصل پاییز سال ۱۳۹۵ برابر با ۲۰۷.۹۷ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱.۵۶ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با  ۰.۲۶ درصد افزایش داشته است.

 

- شاخص گروه «میوه ها و میوه های آجیلی» در فصل پاییز سال ۱۳۹۵ برابر با ۲۱۶.۲۵ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱.۸۶ درصد کاهش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با  ۰.۴۱ درصد می باشد.

 

- شاخص گروه «دانه ها و میوه های روغنی» در فصل پاییز سال ۱۳۹۵ برابر با ۲۲۲.۳۴ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۸.۰۵ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با  ۱۰.۷۰ درصد می باشد.

 

- شاخص گروه «محصولات نوشابه ای و ادویه ای»  در فصل پاییز سال ۱۳۹۵ برابر با ۲۶۴.۴۱ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۳.۲۴ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با  ۲.۹۲ درصد می باشد.

 

- شاخص گروه «توتون و تنباکو» در فصل پاییز سال ۱۳۹۵ برابر با ۲۸۸.۴۴ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱۴.۰۶ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با  ۱.۹۹ درصد افزایش داشته است.

 

- شاخص گروه «مواد خام طبقه بندی نشده» در فصل پاییز سال ۱۳۹۵ برابر با ۲۲۴.۴۹ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۹.۴۷ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با  ۰.۱۷ درصد افزایش داشته است.

 

- شاخص گروه «حیوانات و محصولات حیوانی» در فصل پاییز سال ۱۳۹۵ برابر با ۲۱۶.۲۴ است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۸.۹۷ درصد افزایش یافته است. میزان تغییرات چهار فصل منتهی به فصل جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) نیز برابر با ۵.۳۷ درصد می باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10923 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين بازدید: 2842 ساعت: 8:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
3 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
7 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
8 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
9 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
10 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
11 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین ضروری برای سالمندان را بشناسید منابع گیاهی فاقد این ویتامین می باشند.

  این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید! کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و ...

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کشاورزی و امنیت غذایی؛ اولویت مهم امنیت ملی شواهد نشان می‌دهند كه با توجه به قابلیت‌های تولیدی كشور در صورت تحقق الزاماتی چون توسعه روستایی، توسعه كشاورزی از جمله افزایش عملكرد محصولات در واحد سطح، افزایش بازده آب و خاك، كاهش ضایعات تولیدی، اصلاح الگوی تغذیه كشور امكان نیل به یك امنیت غذایی پایدار در سطح كلان وجود دارد.
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است پایگاه خبری لقمه: شکل تغذیه با آغاز ماه رمضان تغییر می‌کند. تامین کالری مورد نیاز بدن یکی از ضروریات بوده که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه هر فرد به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نیاز دارد.
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.
10 روش بین ‌المللی لاغر شدن همه آن هایی که اضافه وزن دارند و به سلامت خودشان اهمیت می ‌دهند؛ احتمالا با یک قصه پُرغصه دست به ‌گریبان هستند: رژیمی برای کاهش وزن!