پاستوریزاسیون شیر خام با سامانه نانویی محققان کشور


پایگاه خبری لقمه: رئیس بخش بیوتکنولوژی میکروبی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی از موفقیت این پژوهشکده در پاستوریزاسیون سرد شیر خام با سامانه نانوکویتاسیون خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر مریم هاشمی با اشاره به اجرای طرح استفاده از سامانه نانوکویتاسیون برای پاستوریزاسیون سرد شیر، اظهار کرد: در این طرح، ایرادات این سامانه رفع و اصلاحات آن انجام شد و به شرایط بهینه‌ای رسیدیم که امکان پاستوریزاسیون شیر خام با این سامانه فراهم شد.

وی با بیان اینکه طرح به مرحله تجاری‌سازی رسیده است، ادامه داد: سال گذشته درخواستی از شرکت کشت و صنعت مغان برای بهره‌برداری از این طرح در واحدهای پرورش گوساله ارائه شد.
 
هاشمی با بیان اینکه در واحد پرورش گوساله، گوساله‌ها در دو ماه نخست صرفا از شیر تغذیه می‌کنند، ادامه داد: از این رو ریسک ابتلای آنها به بیماری‌های عفونی، اسهال و مرگ و میر بالا است؛ بر این اساس پیشنهاد استفاده از این سیستم متحرک مطرح و بعد از انتقال سیستم به مجموعه شرکت کشت و صنعت مغان، تاثیر آن بر روی مرگ و میر گوساله‌ها ارزیابی شد.
 
هاشمی توسعه کاربردهای فناوری پلاسما را از دیگر دستاوردهای این طرح نام برد و افزود: پلاسمای سرد را برای کاهش بار میکروبی انواع ادویه و سبزیجات خشک در قالب قرارداد توسعه کاربرد با ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، کاربردی کردیم؛ ضمن آنکه پروژه‌های دیگر در زمینه افزایش ماندگاری مواد غذایی، میوه و گوشت در دستور کار قرار دارد.
 
به گفته رئیس بخش بیوتکنولوژی میکروبی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در این طرح تلاش می‌شود ماندگاری گوشت مرغ تا دو برابر افزایش یابد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 12131 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر بازدید: 1978 ساعت: 2:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
2 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
5 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
6 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
7 ترس از عملیات خونخواهی ایران اقتصاد اسرائیل را بهم ریخته ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
8 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
10 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
11 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه مناسب در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: ٤٠هفته باردارى (یا مدت زمان بیشت...

  مراقب باشید سرطان نخورید... زندگی ماشینی و مدرن و نداشتن دقت كافی برای تهیه غذ...

  شلغم را با آویشن بخورید یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: از آنجایی که شلغم نفاخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا با داروهای ماهواره ای لاغر میشویم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران تاکید کرد :« اغلب دارو های لاغری به صورت قاچاق وارد کشور می شوند که متاسفانه اساس این دارو ها بر دفع آب بدن و تحلیل عضلات است که در نهایت مصرف این داروها باعث لاغری صوری می شود
چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد پایگاه خبری لقمه: سازمان جهانی بهداشت درباره بیماری آبله میمونی، هشدار بهداشتی صادر کرده است که می تواند خطرناک باشد.
10 توصیه برای وعده های غذایی سالم پایگاه خبری لقمه: دانشگاه علوم پزشکی تهران ، 10 نکته برای وعده های غذایی سالم به مردم توصیه کرده است.
غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.