به گزارش پایگاه خبری لقمه ، غزاله خالدی: در این مطلب طرز تهیه پلوی تایلندی خوشمزه را برایتان آورده ایم.
طرز تهیه پلوی تایلندی
مواد لازم:
برنج دانه بلند (پخته): یک و یک دوم پیمانه
گوشت گوساله استیک: 450 گرم
نشاسته ذرت: 1 قاشق چای خوری
روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری + 1 قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): 1 عدد
پیاز درشت (ریز خرد شده): نصف یک عدد
سیر (ریز خرد شده): یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
هویج (خلال شده): 1 پیمانه
برگ ریحان تازه: 1 پیمانه
دانه کنجد (در صورت تمایل): به مقدار لازم
مواد لازم سس:
سویا سس: 4 قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت: یک و یک دوم قاشق چای خوری
آب: یک سوم پیمانه
شکر قهوه ای: 2 قاشق سوپ خوری
آب لیمو شیرازی تازه: 1 قاشق سوپ خوری
سس کچاپ تند: 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
گوشت را باریک خرد کرده و با نشاسته ذرت و یک قاشق چای خوری روغن مخلوط کنید؛ دو قاشق سوپ خوری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گوشت را در روغن سرخ کنید تا کاملا برشته و نرم شود. گوشت را از ظرف خارج کرده و فلفل دلمه ای، پیاز و سیر را حدود 2 الی 3 دقیقه در روغن داخل ظرف تفت دهید تا نرم شوند (در صورت نیاز یک قاشق چای خوری روغن اضافه کنید) هویج خلال شده را اضافه کرده و تفت دهید. سس را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مواد روی حرارت به آرامی بپزند و مرتب مواد را هم بزنید. گوشت سرخ شده و برگ ریحان را به مواد اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را روی برنج دم کشیده بریزید و در صورت تمایل با دانه کنجد و برگ ریحان تزئین کنید.
طرز تهیه سس:
سویا سس و نشاسته ذرت را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. آب، شکر قهوه ای، آب لیموترش و سس کچاپ تند را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید تا سس صاف یکدستی حاصل شود.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :سفره ایرانی