سازمان حمایت اعلام کرد:
لیست ۵۳ کالای پرمصرف ارزان شده


مدیرکل سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: در پی بررسی روند تغییرات قیمت ۱۰۰ قلم کالای ضروری و اساسی در ۲۴ مهرماه امسال، قیمت ۵۳ قلم کالای پرمصرف روند کاهشی داشته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، مهرداد ایزدی با اشاره به رصد روزانه و مستمر ۱۰۰ قلم کالای پرمصرف و اساسی بیان کرد: نتایج این رصد در بیست و چهارم مهرماه امسال نشان می‌دهد در ۶ گروه کالایی از جمله کالاهای اساسی و مواد غذایی، لوازم بهداشتی، لوازم خانگی، کاغذ، لوازم مصرفی خودرو، مصالح ساختمانی و ۵۳ قلم کالا نسبت به میانگین ماه گذشته روند کاهشی داشته که بیشترین کاهش قیمت به ترتیب به سیب زمینی با ۳۴.۳ درصد، گوجه فرنگی با ۱۰.۴ درصد و موز با ۸.۶ درصد اختصاص دارد.

او افزود: شواهد نشان می‌دهد که در این بازه زمانی کالاهایی همچون رب گوجه‌فرنگی، کاغذ چاپ، گوساله و گوسفند زنده، گوشت گوسفندی و گوشت گوساله مخلوط، دو نوع روغن، مرغ زنده و گوشت مرغ، کاغذ روزنامه وارداتی، لوازم خانگی از قبیل لباسشویی و تلویزیون از کاهش محسوس قیمت برخوردار بوده‌اند.
 
به گفته مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، از بین ۱۰۰ قلم کالا؛ ۱۸ قلم کالا شامل برنج داخلی، برخی حبوبات، سیمان و لاستیک پژویی افزایش بین صفر تا یک درصدی داشته‌اند.
 
ایزدی اضافه کرد: البته در مقابل نیز قیمت ۲۹ قلم کالا همچون خیار رسمی، تخم‌مرغ، جوجه یکروزه و انواع تیرآهن ۱۴، ۱۶ و ۱۸؛ افزایش بیش از یک درصد داشته‌اند که تنها ۶ قلم از آنها افزایش بیش از ۵ درصد داشته‌اند.
 
او تغییر فصل را عامل برخی از این افزایشها دانست و تصریح کرد: کماکان پیگیری‌ها و اقدامات لازم به منظور ثبات و حتی کاهش قیمت این کالاها در دستور کار قرار دارد و پیش‌بینی ما این است که با توجه به برنامه‌ریزی‌های که در این حوزه انجام داده‌ایم، در آینده شاهد نتایج این اقدامات و کاهش قیمت‌ها در بازار باشیم.



کد: 14061 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ يکشنبه ۵ آبان بازدید: 8299 ساعت: 11:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
2 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
3 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
4 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
7 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
9 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
10 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
11 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزیجات سبز ژن سرطان را از بین می‌برند مطالعات نشان می‌دهد مصرف سبزیجات سبز می‌تواند در ج...

  چه بخوریم و چه نخوریم تا استرس نگیریم؟ زندگی در دنیای مدرن و پرتنش امروزی بدون استرس نیست...

  با 13 معجزه سیب آشنا شوید سیب خواص زیادی برای سلامتی دارد. در این مبحث به 13...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.
نکات مهم برای استفاده از لبنیات سنتی/ نظارت بر بهداشت لبنیاتی‌های سنتی چطور است پایگاه خبری لقمه: کسی نیست به این دل نگرانی‌ها پاسخی دهد و شفاف بگوید که آیا می‌توان با خیال راحت از لبنیات سنتی استفاده کرد؟
آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.