با تغذیه برندگان جایزه نوبل آشنا شوید


چندی پیش دانشمندان انگلیسی تصمیم گرفتند این راز بزرگ را حل کنند که چرا مردم بعضی کشورها بیشتر برنده جایزه نوبل می‌شوند.

به گزارش لقمه، بعد از مطالعه روی 22 کشور آنها متوجه شدند، کشورهایی که مردم آن به میزان زیادی شیر و محصولات لبنی مصرف می‌کنند، بیشتر از مناطق دیگر جهان برنده این جایزه بسیار ارزشمند می‌شوند. سال گذشته هم تحقیقاتی در نشریات پزشکی انگلستان به چاپ رسیده بود که ادعا می‌کرد رابطه معناداری بین مصرف شکلات در بین مردم یک کشور و تعداد جایزه‌های نوبل که دانشمندان آن کشور برنده شده‌اند، وجود دارد.


به نظر می‌رسد وجود مقادیر زیاد فلاونوئیدها در شکلات باعث افزایش قدرت مغز و توانایی تجزیه و تحلیل آن می‌شود. همان‌طور که می‌دانید شیر یکی از مواد اصلی تشکیل‌دهنده شکلات است، بنابراین می‌توان گفت مصرف زیاد مواد لبنی است که می‌تواند به افزایش بهره هوشی کودکان و جوانان کمک کند، برای مثال کشور سوئد نسبت به جمعیت 10 میلیونی خود دارای بیشترین تعداد جایزه نوبل است. در عین حال مردم این کشور بیشترین مصرف سرانه شیر در جهان را دارند، به طوری که هر سوئدی در هر سال 340 کیلوگرم شیر و محصولات لبنی مصرف می‌کند.


مردم کشور سوئیس هم دارای مصرف سرانه 300 کیلوگرم شیر در سال هستند و مانند سوئدی‌ها تعداد زیادی از جوایز نوبل را از آن خود کرده‌اند. در عوض کشور چین کمترین تعداد جایزه نوبل را به نسبت جمعیت خود به دست آورده و در عین حال کمترین مصرف سرانه شیر را در بین کشورهای مطالعه شده به خود اختصاص داده است. مردم این کشور هر سال کمتر از 25 کیلوگرم شیر در سال مصرف می‌کنند. 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :salamatnews.com

کد: 4332 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۷ تير بازدید: 4029 ساعت: 5:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رشد ارزش دلار در جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
4 دومین اقتصاد جهان به تورم صفر درصد دست پیدا کرد ۱۴۰۲ شنبه ۲۲ مهر
5 کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
6 باز شدن پای محصولات کشاورزی و لبنی ایران به بازار میلیاردی چین ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ بهمن
7 آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
8 وضعیت غذای حلال در کشورهای جهان ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
9 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۴ اسفند
11 مردم نمی پذیرند آب‌های خلیج فارس و دریای عمان عرصه تاخت‌وتاز چینی‌ها شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان آنفولانزا با انار پایگاه خبری لقمه: کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانش...

  قطره آهن باعث پوسیدگی دندان‌ها نمی‌شود ترکیبات قطره آهن کودکان به‌گونه‌ای‌ است که هنگام ب...

  پیشگیری از موخوره با تغذیه درست موخوره در موهای آسیب‌دیده ایجاد می‌شود و برای پیشگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغر بوده و نمی دانند، چگونه چاق شوند. هرچند اکثر افراد بدنبال لاغری هستند، اما خیلی ها هم چاق شدن برایشان آرزو است. بعضی ها برای شرکت در تیم های ورزشی و یا ماندن در تیم نیاز به چاق شدن دارند. بعضی دیگر احساس می کنند که با چاق شدن زیباتر و سالم تر بنظر می رسند. بدون توجه به دلیل شما برای چاقی، چگونگی چاق شدن بدون اینکه بسلامتی شما آسیبی برسد، در مقاله امروز راستینه بررسی شده است.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
ناخن‌های سالم با تغذیه‌ سالم سلامت ناخن‌ها هم مانند دیگر اعضای بدن در گروی تغذیه‌ مناسب و سالم است.