درباره مزاج جوش های صورت چه می‌دانید؟


معاون طب سنتی وزیر بهداشت با بیان اینکه جوش‌های صورت نیز مزاج دارند، گفت: اگر جوش‌ها نوک تیز و خارش داشته باشد، مزاج این نوع جوش گرم است و اگر مسطح و عدسی شکل باشد، مزاج این نوع جوش سرد است.

به گزارش لقمه، محمود خدادوست معاون طب سنتی وزیر بهداشت درباره سلامت پوست اظهار داشت: در فصل بهار غذاهایی مصرف شود که کالری زیاد نداشته باشد مانند سبزی‌ها و میوه‌ها باشد و از نوشیدنی‌های سرد مثل آب زرشک و آب انار و آب پرتقال مصرف کند، چرا که طبیعت این نوشیدنی‌ها به سردی و تری گرایش دارد و مانع جوشش خون و بالارفتن حرارت بدن می‌شود در نتیجه مانع بروز جوش می‌شود.

به گفته وی پوست به مثابه زباله دان بدن است و اگر بدن بیش از حد نیاز مواد زائد وجود دارد که پوست واکنش بیشتری پیدا می‌کند حکما معتقد هستند که کسانی که یبوست دارند.

معاون طب سنتی وزیر بهداشت افزود: به ازاء هر وعه غذاخوردن یک مرتبه اجابت مزاج داشته باشد و کسی که در طول شبانه روز یک مرتبه اجابت مزاج دارد و یبوست دارد طبیعی است این مواد زائد که باید از طریق روده دفع شود از طریق مویرگ های خونی که اطاف روده قرار دارد دوباره به خون بر می‌گردد.

خدادوست ادامه داد: به عبارتی آب مدفوع در روده به دلیل خاصیت اسمزی جذب می‌شود و مدفوع خشک تر شده و سموم به بدن برمی گردد و به همین دلیل است که این افراد چهره تیره و کمودت آن زیاد است چرا که مواد زائد دفع نشده و به خون بازگشته است.

وی اضافه کرد: سیستم هوشمند بدن این مواد زائد را از اعضاء رئیسه دور کرده و به پوست می ریزد. سموم بدن باید دفع شود، کسانی که جوش می‌زنند معمولاً دچار یبوست هستند یا حداقل یک مرتبه در روز اجابت مزاج دارند.

معاون طب سنتی وزیر بهداشت بیان داشت: در هر صورت اگر این رویکرد را بپذیریم که بدن باید ماده مزاحم را از بدن دفع کند و چه بهتر که از طریف پوست دفع شود باید اول مزاج پایه را دریابیم و غذاهای مصرفی را اصلاح کنیم.

خدادوست خاطرنشان کرد: جوش‌ها نیز مزاج دارند اگر نوک تیز باشد و اطراف آن خارش داسته باشد، این جوش‌ها از گرمی است و جوش‌های که مفتح و عدسی شکل هستند و مزاج این جوش‌ها سرد است و باید معده را تقویت و به دفع آن کمک کرد.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 6793 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 3798 ساعت: 12:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
3 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
5 سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۵ مهر
6 راهنمای خرید گردو/گردوی ایرانی یا خارجی؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
7 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
8 نکاتی که می‌تواند شادابی و جوانی پوست را تضمین کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
9 سریع‌ترین راه های درمان برفک دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
10 روش های موثر خانگی در درمان جوش‌های پوستی آبله مرغان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
11 ویتامین هاچه تاثیری بر زیبایی کودکان دارند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تنظیم غلظت خون با تغذیه استفاده‌ی فراوان از میوه‌ها و سبزی‌های تازه در روز...

  خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...

  چربی های رژیم غذایی، بر کیفیت اسپرم اثر دارند این یافته‌ها نشان می‌دهد که رابطه‌ای میان عوامل قا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.
چند توصیه برای سبد خرید تیر ماه بازارهای میوه و تره بار در فصل تابستان پر می‌شوند از میوه و سبزیجاتی که هر کدام برای سلامتی ما مفید و لازم هستند.
قصه خرمای فرانسوی و زعفران اسپانیایی و فسنجان عراقی! بسیاری از کالاهای ایرانی مانند خرما،پسته، فرش و حتی زعفران به نام کشورهای دیگر در دنیا خرید و فروش می‌شوند.
این داروها استخوان را پوک می کند کورتن ها معمولا داروهایی هستند که علیرغم محاسنی که دارند باعث پوکی استخوان می شوند.این قبیل دارو ها بایستی توسط پزشک معالج تجویز شده و تحت نظر وی مصرف شود.