به گزارش لقمه، بهروز جنت در گفت و گویی در پاسخ به این پرسش که با توجه به اینکه باقیمانده آنتی بیوتیک موجود در گوشتهای و فرآورده های دامی یکی از عوامل ایجاد مقاومت دارویی است، آیا میزان آنتی بیوتیک موجود در این مواد در حد مجاز است و اگر بیشتر است چقدر است، گفت: نظارت بر گوشت دامها و محصولات دامی خام به عهده سازمان دامپزشکی کشور است و این سازمان تاکنون هیچ گزارشی دال بر باقیمانده بیش از حد مجاز آنتی بیوتیک در گوشتها به وزارت بهداشت ارائه نکرده است. وی تأکید کرد: طبیعی است که اگر باقیمانده آنتی بیوتیک در گوشت دامهای مصرفی مردم بیش از حد مجاز باشد موجب بروز مقاومت دارویی نسبت به آنتی بیوتیک در انسان می شود و این یک مسئله نگران کننده جهانی است. معاون غذایی سازمان غذا و دارو بدون اشاره به حد مجاز باقیمانده آنتی بیوتیک در گوشتها اضافه کرد: وزارت بهداشت نظارت مستقیمی بر محصولات خام دامی ندارد و این مسئولیت به عهده سازمان دامپزشکی کشور گذاشته شده است و این سازمان نیز تاکنون هیچ گزارشی دال بر وجود باقیمانده آنتی بیوتیک بیش از حد مجاز در گوشت دامها اعم از گاو، گوساله و گوسفند به وزارت بهداشت ارائه نکرده است.