معاون سازمان غذا و دارو:
آنتی بیوتیک بیش از حد مجاز در گوشتها گزارش نشده است


معاون سازمان غذا و دارو گفت: تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر باقیمانده بیش از حد مجاز آنتی بیوتیک در گوشتهای مصرفی کشور به وزارت بهداشت ارائه نشده است.

به گزارش لقمه، بهروز جنت در گفت و گویی در پاسخ به این پرسش که با توجه به اینکه باقیمانده آنتی بیوتیک موجود در گوشتهای و فرآورده های دامی یکی از عوامل ایجاد مقاومت دارویی است، آیا میزان آنتی بیوتیک موجود در این مواد در حد مجاز است و اگر بیشتر است چقدر است، گفت: نظارت بر گوشت دامها و محصولات دامی خام به عهده سازمان دامپزشکی کشور است و این سازمان تاکنون هیچ گزارشی دال بر باقیمانده بیش از حد مجاز آنتی بیوتیک در گوشتها به وزارت بهداشت ارائه نکرده است.

وی تأکید کرد: طبیعی است که اگر باقیمانده آنتی بیوتیک در گوشت دامهای مصرفی مردم بیش از حد مجاز باشد موجب بروز مقاومت دارویی نسبت به آنتی بیوتیک در انسان می شود و این یک مسئله نگران کننده جهانی است.

معاون غذایی سازمان غذا و دارو بدون اشاره به حد مجاز باقیمانده آنتی بیوتیک در گوشتها اضافه کرد: وزارت بهداشت نظارت مستقیمی بر محصولات خام دامی ندارد و این مسئولیت به عهده سازمان دامپزشکی کشور گذاشته شده است و این سازمان نیز تاکنون هیچ گزارشی دال بر وجود باقیمانده آنتی بیوتیک بیش از حد مجاز در گوشت دامها اعم از گاو، گوساله و گوسفند به وزارت بهداشت ارائه نکرده است.




کد: 1017 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 3152 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
3 ۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
4 هشدار سازمان غذا و دارو در مورد ساخت بدون مجوز یک نوع آنتی بیوتیک تزریقی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
5 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
6 ارتباط آلودگی هوا با مقاومت آنتی بیوتیکی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
7 کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
8 ناگفته هایی از علت کمبودهای دارویی ۱۴۰۱ جمعه ۴ آذر
9 ستاد رصد تامین دارو تشکیل می‌شود/ وضعیت کمبود آنتی بیوتیک ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
10 کمبود آنتی بیوتیک به خاط تجویزهای اشتباه است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۶ آبان
11 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عواقب تغذیه نامناسب در دوران بارداری لازم است به مادران آگاهی داده شود که در دوران بارد...

  عادت‌های ضدسلامت در تعطیلات عید متاسفانه بیشتر ما ایرانی‌ها آن‌طور که باید از تعطی...

  چه نوع روغن زیتونی بخریم؟ روغن زیتون به دلیل دارا بودن چربی‌های غیراشباع، سا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
8 نسخـه طبیعی برای افراد چاق! افزایش سوخت‌وساز بدن با فعالیت‌های بدنی و ورزش مهم‌ترین شیوه درمان چاقی و اضافه وزن است.
افزایش نشاط و شادابی با مصرف روغن زیتون برای رفع یبوست بهتر است که صبح ناشتا چند عدد سیب را به صورت کمپوت پخته و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون هنگام مصرف اضافه کنند, این کار علاوه بر رفع یبوست, بدن را از مواد زائد پاکسازی می‌کند و موجب شادابی و سرحالی می‌شود.
سلامت قلب با مصرف انگور محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش می‌دهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.