صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه در ۲ دی ۱۴۰۴ صعودی شد
آب خنک زندان برای دو وزیر محکوم در پرونده چای دبش
توییت تند پویانفر به خاطر گرانی مواد غذایی+تصویر
شام در سعادتآباد به درگیری کشید؛ دستگیری اوباش و صاحبان رستوران
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
کیک، شیرینیجات و مربا
>
طرز تهیه یک عصرانه بهاری ساده
طرز تهیه یک عصرانه بهاری ساده
لقمه: در فصل بهار به دلیل هوا و میوه های خاصش، دسرها و عصرانه های ویژه ای نیز می توان تهیه کرد.
مواد اولیه :
توتفرنگی چهار عدد
بستنی شاتوتی سه اسكوپ
كیك رولتی كوچك و موز از هر کدام یك عدد
شیر 1/4پیمانه
شوكورول و پاستیل برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه:
كیك رولتی را حلقه حلقه كرده و كنار میگذاریم. توتفرنگی و موز را هم حلقه حلقه میكنیم و به ترتیب روی هم میچینیم. شیر را اضافه كرده و با پاستیل، شوكورول و بستنی تزیین میكنیم.
کد:
1057
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ جمعه ۱۲ خرداد
بازدید:
10790
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
توت فرنگی شکم پر فینگرفودی آسان و سریع برای جشن تولد
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
2
عصرانهای برای لاغر شدن
۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد
3
بهترین و بدترین عصرانهها کدامند
۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير
4
آشنایی با کبابهای مخصوص پیک نیک در آخر هفتههای تابستانی
۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۹ خرداد
5
پیشنهاد بادمجانی آخر هفته/ روش تهیه کیک میوههای کاراملی
۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
6
بازار دلمه برگ مو داغ شد/ نان توت فرنگی عصرانهای خردادی
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ خرداد
7
روش تهیه ترایفل نان زنجبیلی و شکلات سفید
۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۴ آذر
8
حالا، اگر جرأت دارید پفک بخورید!
۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر
9
کوکی انار، عصرانه خوشمزه زمستانی
۱۳۹۱ شنبه ۷ بهمن
10
آنهایی که اضافه وزن دارند، نخوانند
۱۳۹۱ شنبه ۱۶ دي
11
رژیم پیشنهادی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل سرما
۱۳۹۱ چهارشنبه ۸ آذر
نظرات
الالالالالال
نمردیمو عصرونه ی سادرو هم دیدیم این کیک الان ساده بود پس پیچیده اش چی می شه!!!!!!!!!!!!!!!
shima
sadegish tu ine ke hamash hazerie!! faghat bayad mavadesho becheouni tu ham..
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
موادغذایی تصفیه کننده خون
سم زدایی، امری مهم برای بهبود عملکرد اعضای بدن است...
اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟
پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی ح...
کدام بیماران نباید ترشی بخورند؟
یکی از متداولترین توصیهها برای پیشگیری و درمان ب...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
طلاق یک زوج جوان به خاطر کشک/زن نه سوغاتی را خواست نه 324 سکه طلا را
پایگاه خبری لقمه: زن جوان سوغاتی کشک خشک را در شان خود ندید و تنها پس از چندماه از همسرش جدا شد.
کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟
هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچهها نیست. وقتی که میوه را به سروصورتشان میمالند وصحنههای بدیعی را به وجود میآورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟
شاید شما هم از افرادی هستید که احساس میکنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر مینمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
غذاهای مو سیاه کن
شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است