صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
کیک، شیرینیجات و مربا
>
طرز تهیه یک عصرانه بهاری ساده
طرز تهیه یک عصرانه بهاری ساده
لقمه: در فصل بهار به دلیل هوا و میوه های خاصش، دسرها و عصرانه های ویژه ای نیز می توان تهیه کرد.
مواد اولیه :
توتفرنگی چهار عدد
بستنی شاتوتی سه اسكوپ
كیك رولتی كوچك و موز از هر کدام یك عدد
شیر 1/4پیمانه
شوكورول و پاستیل برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه:
كیك رولتی را حلقه حلقه كرده و كنار میگذاریم. توتفرنگی و موز را هم حلقه حلقه میكنیم و به ترتیب روی هم میچینیم. شیر را اضافه كرده و با پاستیل، شوكورول و بستنی تزیین میكنیم.
کد:
1057
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ جمعه ۱۲ خرداد
بازدید:
10421
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
توت فرنگی شکم پر فینگرفودی آسان و سریع برای جشن تولد
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
2
عصرانهای برای لاغر شدن
۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد
3
بهترین و بدترین عصرانهها کدامند
۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير
4
آشنایی با کبابهای مخصوص پیک نیک در آخر هفتههای تابستانی
۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۹ خرداد
5
پیشنهاد بادمجانی آخر هفته/ روش تهیه کیک میوههای کاراملی
۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
6
بازار دلمه برگ مو داغ شد/ نان توت فرنگی عصرانهای خردادی
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ خرداد
7
روش تهیه ترایفل نان زنجبیلی و شکلات سفید
۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۴ آذر
8
حالا، اگر جرأت دارید پفک بخورید!
۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر
9
کوکی انار، عصرانه خوشمزه زمستانی
۱۳۹۱ شنبه ۷ بهمن
10
آنهایی که اضافه وزن دارند، نخوانند
۱۳۹۱ شنبه ۱۶ دي
11
رژیم پیشنهادی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل سرما
۱۳۹۱ چهارشنبه ۸ آذر
نظرات
الالالالالال
نمردیمو عصرونه ی سادرو هم دیدیم این کیک الان ساده بود پس پیچیده اش چی می شه!!!!!!!!!!!!!!!
shima
sadegish tu ine ke hamash hazerie!! faghat bayad mavadesho becheouni tu ham..
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
ترفندهایی برای جلوگیری از پرخوریهای شبانه
تصمیم «شبها ریزه خواری نمیکنم» از خرید در سوپرما...
کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید!
خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...
چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس
پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
نکاتی دربارهی غذاهای مانده
غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.
بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته!
میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!
آشنایی با سلف سرویسهای صبحانه در تهران
هتل ها معمولا سلف سرویسهای صبحانه دارند که در مطلب زیر با این سلف ها در هتل های تهران آشنا می شوید.
روشهای مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران
پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان میتوانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایدهها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که میتواند به آنها در این زمینه کمک کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است