طرز تهیه یک عصرانه بهاری ساده


لقمه: در فصل بهار به دلیل هوا و میوه های خاصش، دسرها و عصرانه های ویژه ای نیز می توان تهیه کرد.

مواد اولیه :

توت‌فرنگی                                 چهار عدد
بستنی شاتوتی                         سه اسكوپ
كیك رولتی كوچك و موز                 از هر کدام یك عدد
شیر                                         1/4پیمانه
شوكورول و پاستیل برای تزیین       به میزان لازم


طرز تهیه:

كیك رولتی را حلقه حلقه كرده و كنار می‌گذاریم. توت‌فرنگی و موز را هم حلقه حلقه می‌كنیم و به ترتیب روی هم می‌چینیم. شیر را اضافه كرده و با پاستیل، شوكورول و بستنی تزیین می‌كنیم.


کد: 1057 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۲ خرداد بازدید: 10421 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توت فرنگی شکم پر فینگرفودی آسان و سریع برای جشن تولد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
2 عصرانه‌ای برای لاغر شدن ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد
3 بهترین و بدترین عصرانه‌ها کدامند ۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير
4 آشنایی با کباب‌های مخصوص پیک نیک در آخر هفته‌های تابستانی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۹ خرداد
5 پیشنهاد بادمجانی آخر هفته/ روش تهیه کیک میوه‌های کاراملی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
6 بازار دلمه برگ مو داغ شد/ نان توت فرنگی عصرانه‌ای خردادی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ خرداد
7 روش تهیه ترایفل نان ‌زنجبیلی و شکلات سفید ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۴ آذر
8 حالا، اگر جرأت دارید پفک بخورید! ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر
9 کوکی انار، عصرانه خوشمزه زمستانی ۱۳۹۱ شنبه ۷ بهمن
10 آنهایی که اضافه وزن دارند، نخوانند ۱۳۹۱ شنبه ۱۶ دي
11 رژیم پیشنهادی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل سرما ۱۳۹۱ چهارشنبه ۸ آذر


نظرات


الالالالالال

نمردیمو عصرونه ی سادرو هم دیدیم این کیک الان ساده بود پس پیچیده اش چی می شه!!!!!!!!!!!!!!!
shima

sadegish tu ine ke hamash hazerie!! faghat bayad mavadesho becheouni tu ham..

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ترفندهایی برای جلوگیری از پرخوری‌های شبانه تصمیم «شب‌ها ریزه خواری نمی‌کنم» از خرید در سوپرما...

  کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید! خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...

  چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی درباره‌ی غذاهای مانده غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.
بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته! میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!
آشنایی با سلف سرویس‌های صبحانه در تهران هتل ها معمولا سلف سرویس‌های صبحانه دارند که در مطلب زیر با این سلف ها در هتل های تهران آشنا می شوید.
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.