صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
کیک، شیرینیجات و مربا
>
طرز تهیه یک عصرانه بهاری ساده
طرز تهیه یک عصرانه بهاری ساده
لقمه: در فصل بهار به دلیل هوا و میوه های خاصش، دسرها و عصرانه های ویژه ای نیز می توان تهیه کرد.
مواد اولیه :
توتفرنگی چهار عدد
بستنی شاتوتی سه اسكوپ
كیك رولتی كوچك و موز از هر کدام یك عدد
شیر 1/4پیمانه
شوكورول و پاستیل برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه:
كیك رولتی را حلقه حلقه كرده و كنار میگذاریم. توتفرنگی و موز را هم حلقه حلقه میكنیم و به ترتیب روی هم میچینیم. شیر را اضافه كرده و با پاستیل، شوكورول و بستنی تزیین میكنیم.
کد:
1057
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ جمعه ۱۲ خرداد
بازدید:
10563
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
توت فرنگی شکم پر فینگرفودی آسان و سریع برای جشن تولد
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
2
عصرانهای برای لاغر شدن
۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد
3
بهترین و بدترین عصرانهها کدامند
۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير
4
آشنایی با کبابهای مخصوص پیک نیک در آخر هفتههای تابستانی
۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۹ خرداد
5
پیشنهاد بادمجانی آخر هفته/ روش تهیه کیک میوههای کاراملی
۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
6
بازار دلمه برگ مو داغ شد/ نان توت فرنگی عصرانهای خردادی
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ خرداد
7
روش تهیه ترایفل نان زنجبیلی و شکلات سفید
۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۴ آذر
8
حالا، اگر جرأت دارید پفک بخورید!
۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر
9
کوکی انار، عصرانه خوشمزه زمستانی
۱۳۹۱ شنبه ۷ بهمن
10
آنهایی که اضافه وزن دارند، نخوانند
۱۳۹۱ شنبه ۱۶ دي
11
رژیم پیشنهادی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در فصل سرما
۱۳۹۱ چهارشنبه ۸ آذر
نظرات
الالالالالال
نمردیمو عصرونه ی سادرو هم دیدیم این کیک الان ساده بود پس پیچیده اش چی می شه!!!!!!!!!!!!!!!
shima
sadegish tu ine ke hamash hazerie!! faghat bayad mavadesho becheouni tu ham..
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مصرف غذاهای آماده، توده های متورم دور پلك را تشدید می كند
دكتر شاهرخ میلان در گفت و گویی افزود: این توده های...
راهکارهای عملی کاهش مصرف نمک
میانگین روزانه مصرف نمک در ایران 3 برابر استاندار...
ادویهای برای تسکین علائم سرماخوردگی
فصل زمستان برای اکثر مردم با مشکلات تنفسی نظیر برو...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
غُلغُل قلیان قدغن!
۱۰-۱۲ سالی هست قلیان به یکى از سرگرمیهای رایج در ایران به ویژه در میان جوانان و نوجوانان تبدیل شده است و هر چه هم وزارت بهداشت و پزشکان به جوانان توصیه میکنند این عادت خطرناک را ترک کنند، بیتأثیر است.
چگونه تاکسی اینترنتی حق نوبت مردم را می خورند؟
پایگاه خبری لقمه: رونق خرید اینترنتی نان تازه به بلای جان مردم منتظر در صف نانوایی ها تبدیل شده و باعث اتلاف وقت بیش از پیش ایشان می شود.
8 خطایی که موقع مسواک زدن انجام میدهیم
مسواک را برمیداریم، کمی خمیردندان روی آن میگذاریم و مسواک زدن را شروع میکنیم و بسته به حال و حوصلهمان، یک یا چند دقیقهای هم مسواک میزنیم. اما متاسفانه در مورد این کار هم مانند هر عادت دیگری ممکن است دچار روزمرگی و در نتیجه اشتباهاتی شویم که نتیجهاش پوسیدگی دندانها و بیماریهای لثه است.
چرا اکثر میوهها گرد هستند؟
تا به حال به این فکر کردهاید که چرا اکثر میوهها گرد یا بیضی شکل هستند؟ (سیب، لیمو، پرتقال، هندوانه، خربزه …) به عبارت دیگر، چرا اکثر میوهها دوست دارند گرد شوند؟!
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است