به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، میوه و سبزیجات به عنوان یک بخش مهم رژیم غذایی در جلوگیری از بیماری های مرتبط با سن در نظر گرفته می شود که درکنترل و پیشگیری ثانویه دیابت ،فشار خون بالا، آب مروارید، پوکی استخوان،کنترل وزن و چاقی، یبوست وکاهش چربی خون تاثیر دارد.مصرف میوه و سبزی سبب از بین رفتن رادیکال های آزاد می شود و در جلوگیری از ابتلای به سرطان موثر است.
به طور کلی میوه و سبزیجات به دلیل داشتن مواد مغذی مثل ویتامین آ ،ویتامین ث،فولات ،پتاسیم و منیزیم و ... ، آب و فیبر فراوان سبب کارایی مناسب وبهبود عملکرد سلول ها می گردد. این دو گروه غذایی فاقد چربی و کلسترول می باشند وگروه میوه ها فاقد سدیم نیز هستند.حداقل مصرف روزانه ،2 واحد میوه و3واحد سبزی در نظرگرفته می شود.
پیشنهاد:
1- از سبزیجات متنوع استفاده کنید.سبزیجاتی به رنگ های قرمز ،نارنجی و سبز تیره علاوه بر زیبا کردن بشقاب غذای شما ،از طعم و مزه خوبی برخوردارند وبرای سلامت شما بسیار مفید می باشند.
2- وقتی بیرون منزل هستید ونیاز به میان وعده دارید بهتر است به جای استفاده از شیرینی ها و مواد خوراکی ناسالم، از میوه ها و سبزیجاتی که می شود آنها را به صورت خام مصرف کرد،استفاده کنید.
تهیه کننده: زهرا کوه زارع
منابع:
1- Emily J. Nicklett, Andria R. Kadel. Fruit and vegetable intake among older adults: a scoping review. Maturitas . 2013 August ; 75(4): 305–312.
3- https://www.nia.nih.gov/health/publication/whats-your-plate/vegetables
4- https://www.nia.nih.gov/health/publication/whats-your-plate/fruits
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است