روش تهیه پنکیک گوشت


لقمه: گوشت یکی از مواد اولیه بسیاری از غذاها است که معمولاً طعم آن در میان بقیه مواد گم می شود. یکی از غذاهایی که می توان از طعم آن لذت برد، پنکیک گوشت است که طعم گوشت را می توان در آن احساس کرد.

مواد اولیه :

آرد                        یك پیمانه
شیر                     یك پیمانه
تخم‌مرغ                یك عدد
نمك و فلفل           به میزان لازم
روغن مایع             یك قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی:

گوشت چرخ‌كرده         250 گرم
تخم‌مرغ آب‌پز              یك عدد
پیاز                           یك عدد
رب گوجه‌فرنگی          دو قاشق سوپخوری
جعفری خردشده        دو قاشق سوپخوری
خیارشور ریز‌شده        به میزان لازم
نمك، فلفل و ادویه      به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز تفت داده نمك، فلفل، ادویه و رب‌گوجه‌فرنگی را اضافه كرده و هم ‌می‌‌زنیم سپس یك پیمانه آب افزوده و می‌‌گذاریم بپزد تا به روغن بیفتد. بعد از روی حرارت برداشته جعفری خردشده، خیارشور و تخم‌مرغ رنده شده را با آن مخلوط می‌‌كنیم و می‌‌گذاریم سرد شود. آرد، نمك، فلفل، تخم‌مرغ، روغن مایع و شیر را كم‌كم مخلوط و هم زده تا مایه یك‌دست شود بعد تابه كوچكی را چرب كرده روی حرارت داغ می‌‌كنیم هر دفعه یك ملاقه كوچك از مواد را در تابه ریخته تا یك طرف پنكیك برشته شود سپس طرف دیگر آن را هم برشته می‌‌كنیم تا مواد پنكیك تمام شود. لابه‌لای پنكیك‌ها مایه گوشت را ریخته و پنكیك‌ها را روی هم می‌‌گذاریم تا مواد تمام شود، ورقه آخر پنكیك باید ساده باشد و بعد آن را تزئین می‌‌كنیم.


نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 1059 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۳ تير بازدید: 24245 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دارو زیر لوای شرکت لوازم خانگی ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
2 نامه وزیر بهداشت به دبیرکل WHO چه بود؟ ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
3 رژیم لاغری «پالئو» نگیرید ۱۳۹۸ جمعه ۱۱ مرداد
4 بدون رژیم غذایی لاغر شوید ۱۳۹۸ يکشنبه ۶ مرداد
5 «تبلیغات» عامل شکل‌دهی عادات غذایی ناسالم/ تبلیغات اغواگرانه روغن در تلویزیون ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
6 «لوزارتان» واقعا سرطان‌زاست؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۱ مرداد
7 راه حلی برای مبارزه با چاقی و بیماری قلبی ۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۷ تير
8 افزایش تعداد گرسنگان جهان برای سومین سال متوالی ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
9 بازداشت متخلفان در وزارت بهداشت/ کشف داروی بدنسازی تاریخ گذشته ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
10 غذاهای محلی سوباتان معرفی می شوند ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
11 پیش نویس چهار سند امنیت غذایی بررسی شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ماءالشعیر طعم‌دار و نوشابه چه فرقی با هم دارند؟ متاسفانه شناسایی محصولاتی که با اسانس تولید می‌شود...

  پوست پیاز را دور نریزید پزشكان توصیه می‌كنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه ...

  آبلیمو، مسمومیت را درمان نمی کند! در هنگام مسافرت بهتر است از لبنیات، سبزیجات و میوه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.
19 گام تا لاغری و کاهش وزن اضافه وزن و چاقی از مشكل‌‌هایی است كه افراد زیادی با آن دست به گریبان هستند. روش‌های مختلفی هم برای كاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام وجود دارد كه البته همگی آنها اصولی و صحیح نیستند.
بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند و با حل کردن پلاستیک مقدار زیادی از مواد مضر آن را به خود جذب می‌کنند.
توزیع آب معدنی ۳۰ تا ۶۰ هزار تومانی در بازار پایگاه خبری لقمه: از فرودین ماه امسال توزیع دو برند آب معدنی فرانسوی به نام های آب معدنی "پرییر" و "اویان" با قیمت های ۷ تا ۴۰ هزار تومانی در بازار آغاز شده است.