روش تهیه پنکیک گوشت


لقمه: گوشت یکی از مواد اولیه بسیاری از غذاها است که معمولاً طعم آن در میان بقیه مواد گم می شود. یکی از غذاهایی که می توان از طعم آن لذت برد، پنکیک گوشت است که طعم گوشت را می توان در آن احساس کرد.

مواد اولیه :

آرد                        یك پیمانه
شیر                     یك پیمانه
تخم‌مرغ                یك عدد
نمك و فلفل           به میزان لازم
روغن مایع             یك قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی:

گوشت چرخ‌كرده         250 گرم
تخم‌مرغ آب‌پز              یك عدد
پیاز                           یك عدد
رب گوجه‌فرنگی          دو قاشق سوپخوری
جعفری خردشده        دو قاشق سوپخوری
خیارشور ریز‌شده        به میزان لازم
نمك، فلفل و ادویه      به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز تفت داده نمك، فلفل، ادویه و رب‌گوجه‌فرنگی را اضافه كرده و هم ‌می‌‌زنیم سپس یك پیمانه آب افزوده و می‌‌گذاریم بپزد تا به روغن بیفتد. بعد از روی حرارت برداشته جعفری خردشده، خیارشور و تخم‌مرغ رنده شده را با آن مخلوط می‌‌كنیم و می‌‌گذاریم سرد شود. آرد، نمك، فلفل، تخم‌مرغ، روغن مایع و شیر را كم‌كم مخلوط و هم زده تا مایه یك‌دست شود بعد تابه كوچكی را چرب كرده روی حرارت داغ می‌‌كنیم هر دفعه یك ملاقه كوچك از مواد را در تابه ریخته تا یك طرف پنكیك برشته شود سپس طرف دیگر آن را هم برشته می‌‌كنیم تا مواد پنكیك تمام شود. لابه‌لای پنكیك‌ها مایه گوشت را ریخته و پنكیك‌ها را روی هم می‌‌گذاریم تا مواد تمام شود، ورقه آخر پنكیك باید ساده باشد و بعد آن را تزئین می‌‌كنیم.


نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 1059 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۳ تير بازدید: 27399 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
4 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
8 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
10 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
11 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا "استرس" باعث گرسنگی شما می‌شود؟ شاید کنترل کامل استرس در زندگی های پردغدغه امروزی ...

  دلایل سردرد و روش‌های درمان آن از دیدگاه طب سنتی یک متخصص طب سنتی سردرد را یکی از بیماری‌های شایع د...

  آیا لبنیات غنی شده واقعا مفیدتر است؟ از نظر صنعتی عمل Fortification یا غنی‌سازی باید به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای آلوده‌ای که سر از سفره‌های مردم درآورده‌اند «وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.
آیا چیپس خانگی هم بد است؟ بیشتر چیپس ‏های خانگی بسته ‏بندی شفاف دارند. وقتی این بسته ‏بندی ‏ها در معرض نور آفتاب قرار می‏ گیرد، روغن داخل ورقه ‏های سیب‏ زمینی بیشتر پراکسید می ‏شود و ترکیب‌ های مضر بیشتری تولید می‏ کند.
۵ تکنیک بازاریابی ویروسی پایگاه خبری لقمه: این گزارش درصدد است که به مفهوم، نحوه عملکرد، مزایا و معایب «بازاریابی ویروسی» بپردازد.
گلاب‌گیری در کوچه‌های قدیمی تهران+ عکس گلاب ناب کاشان و کرمان شنیده‌اید اما کسی تا به حال از گلاب ناب تهران چیزی نگفته است. گلابی که سال هاست در کوچه پس کوچه‌های جنوب تهران از دیگ‌های مسی می‌جوشد و در شیشه‌های نیزه‌ای راهی خانه و مغازه می‌شود.