هتل طلاق در هلند گشایش یافت


زوج‌های زیادی از کشورهای اروپایی، آسیایی و امریکایی برای پایان دادن به زندگی مشترک خود در این هتل که نخستین هتل طلاق جهان محسوب می‌شود، اقامت کرده‌اند .

به گزارش لقمه، هتلی عجیب و منحصر به فرد در هلند با وکلا و امکانات رفاهی، زوج‌های مشکل‌دار را طلاق می‌دهد

در هلند هتلی دایر شده است که زوج‌های مشکل‌دار می‌توانند با اقامت در آن و تنها در مدت 3 روز از یکدیگر جدا شوند.

علاوه بر امکانات رفاهی موجود، وکلا و کارشناسان امور خانواده نیز در این هتل حضور دارند و مسافران می‌توانند با صرف هزینه‌ای 2500 تا 10 هزار دلاری ــ که به میزان اختلافات ‌آن‌ها بستگی داردــ از یکدیگر جدا شوند.

«جیم هفلن»‌ مدیر هتل گفت: هر آنچه برای تداوم زندگی مشترک یک زوج یا پایان دادن به آن لازم است در این هتل وجود دارد. وجود میانجی و روان‌شناس برای یافتن راه حلی برای ادامه زندگی، و وکیل برای انجام امور قضایی طلاق، فرصت مناسبی را برای زوج‌ها به وجود می‌آورد تا تصمیمی قطعی در‌باره زندگی خود بگیرند.

وی افزود:‌ هدف ما، ازهم گسیختن زندگی مشترک نیست. ما ابتدا دو طرف را به گفت‌وگو دعوت می‌کنیم و در صورت نتیجه ‌نگرفتن، راه‌های سنتی یا شیوه‌ای جدید را برای جدا شدن به آن‌ها پیشنهاد می‌کنیم.

زوج‌های زیادی از کشورهای اروپایی، آسیایی و امریکایی برای پایان دادن به زندگی مشترک خود در این هتل که نخستین هتل طلاق جهان محسوب می‌شود، اقامت کرده‌اند.


نقل از :تیتر آنلاین

کد: 1091 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۸ خرداد بازدید: 3749 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
4 هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
5 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
6 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
7 فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
8 هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۷ مهر
9 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
10 قیمت هتل‌ها در تابستان تغییری ندارد/اتحادیه تخفیف نمی‌دهد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
11 خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  احساس گناه پس از پرخوری پایگاه خبری لقمه: پرخوری کردن و پاک سازی بعد از آن...

  هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فر...

  چطور غذا و مایکروفر باعث سرطان می‌شوند؟ لقمه: دیوکسین (Dioxin) یک سم بسیار قوی برای سلول ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دیابت پشت گوش یک چهارم ایرانیان یک فوق تخصص غدد گفت:‌ رشد دیابت در یک دهه گذشته دو برابر شده، ۴ میلیون نفر مبتلا و ۵ میلیون نفر در خطر ابتلا هستند، با این روند تا دو دهه آینده از هر ۴ ایرانی بزرگسال یکی دیابت دارد یا در شرف بیماری است. سیاستگذاری ها نیز فقط روی کاغذ باقیمانده است.
جنایتی به نام فست‌فودخوری سال‌هاست که خوردن صبحانه، سالم‌ترین و مهم‌ترین وعده غذایی را فراموش کرده‌ایم و جای آن را به خوراکی‌های مضر و فست‌فودها داده‌ایم.
پیشنهادهای کم‌حجم و پرکالری برای لاغرها متاسفانه برخی از افراد برای افزایش وزن غذاهای پرکالری، چرب ولی بدون ارزش تغذیه‌ای مصرف می‌کنند ولی بعد از مدتی که به وزن دلخواه رسیدند، دچار مشکلات فراوانی می‌شوند.
بمب انرژی شوید موادغذایی بر میزان انرژی و خلق و خوی ما تأثیرات متفاوتی برجامی‌گذارند. آگاهی به اینكه در هر دوره و زمانی چه موادی را در سبد غذایی خود قرار دهیم كمك خواهد كرد كه با آسودگی خاطر و در شرایط بهتری فرد بتواند از آن مرحله عبور كند. برای مثال تأكید می‌شود كه مصرف سیب در طول روز افراد را از افسردگی دور نگه می‌دارد.