طرز تهیه 4 نوع غذا با تن ماهی


پایگاه خبری لقمه: می خوام 4 تا غذا با تن ماهی بهتون یاد بدم که هم سریع حاضر میشه هم یه تنوعه.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، می خوام  4 تا غذا با تن ماهی بهتون یاد بدم که هم سریع حاضر میشهال هم یه تنوعه. ماهی منبع غنی امگا 3، ویتامین   های گروه بی و پروتئین است، بنابراین جایگزین خوبی برای گوشت قرمز محسوب می شه. ضمن اینکه در پایان یک روز مشغله مجبور نیستید برای یک شام خوشمزه و سالم ساعت ها پای گاز بایستید. 

 
 
خوراك تن
 
 
یك بسته بادام زمینی كوچك نمكی را خردکنید (اگر غذا ساز دارید بریزین تو غذا ساز) . نصف فنجان ریحان خرد شده را به آن اضافه كنید و با یك قوطی كنسرو تن ماهی در روغن زیتون مخلوط كنید. یا اگر تن ماهی ساده دارید روغن تن را خالی كنید و به جایش كمی روغن زیتون بریزید.
 
 
خوراك تن با جعفری و لیمو
 
 
برای درست كردن این خوراك نصف فنجان جعفری خرد شده را با نصف فنجان خیارشور خرد شده مخلوط كنید. این مخلوط را به همراه  دو قاشق غذاخوری سس فرانسوی به یك قوطی كنسرو تن ماهی با فلفل قرمزاضافه كنید و خوب به هم بزنید.(البته اگر تند دوست ندارید می تونید از تن ماهی ساده استفاده کنید) میتوانید این غذا را درون‌ نان باگت بگذارید و همراه بچه‌ها به مدرسه بفرستید.
 
 
ساندویچ تن یونانی
 
 
 
یك پیاز قرمز كوچك را به‌صورت مكعب‌های ریز خرد كنید. نصف فنجان زیتون سیاه بدون هسته را هم خرد كنید و با یك قوطی كنسرو تن قاطی كنید. حالا به یك و نیم قاشق غذاخوری سس مایونز و یك قاشق چایخوری فلفل سیاه نیاز دارید. موادتان را خوب با هم تركیب كنید. این خوراك را باید سرد و به‌صورت ساندویچ كنید.
 
 
سالاد تن، نعنا و فلفل
 
 
یك چهارم فنجان نعنای خرد شده و یك فنجان فلفل دلمه‌ای قرمز و زرد خرد شده را با یك قوطی كنسرو تن ماهی مخلوط كنید. یادتان باشد روغن تن را دور نریزید. چون در این دستور از سس استفاده نمیكنیم. این خوراك را هم میتوانید داغ كنید و با پاستا قاطی كنید و هم به عنوان ساندویچ سرد میل كنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :لیدیز

کد: 11051 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير بازدید: 3298 ساعت: 2:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
4 استقبال از بیماری ها با مصرف سالادهای آماده ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
7 افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
8 طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
9 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
10 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
11 سالاد نودالیت، غذایی محبوب کودکان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۸ نکته اعجاب‌انگیز نوشیدن چای به‌تازگی پژوهشی توسط استرالیایی‌ها انجام شده که بی...

  به كودك خود به اجبار غذا ندهید دكتر پریسا ترابی در گفت وگویی، ضمن بیان این مطلب ا...

  وقتی انگور می‌خورید، حتماً هسته‌اش را بجوید روغن هسته انگور ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و فنولی نس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۰ عادتی که باعث می‌شود چاق شوید اگر کاهش وزن آسان بود، هیچکس اضافه وزن نداشت! حقیقت این است که رولت تخم مرغ، خیلی خوشمزه‌تر از نیمرو است، مزه‌ی سیب زمینی سرخ‌کرده خیلی بهتر از سالاد کنار غذاست، و مرغ هم لذیذتر خواهد شد اگر آنرا سوخاری کرده باشید.
قدیمی ترین میوه محبوب جهان را بهتر بشناسید موز یکی از پرمصرف‌ترین و محبوب‌ترین میوه‌های روی زمین و غنی از املاح و ریزمغذی‌های ضروری برای بدن است.
خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
فوت های کوزه گری در آشپزی برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این كارها آشنا شوید.