لزوم بکارگیری مسئول فنی در فست فود فروشی ها


پایگاه خبری لقمه: کارشناس مواد غذایی گروه روغن‌های خوراکی اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: حضور مسئول فنی ماهر و مجرب به منظور نظارت و کنترل عوامل بهداشتی کلی و همچنین رعایت اصول و شرائط مناسب تولید در واحدهای تولید مواد غذائی فست فود (غذاهای آماده) ، موجب کاهش نگرانی از کیفیت غذا می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، از سازمان غذا و دارو، وحیده شایگان افزود: باتوجه به اینکه تقریبا اغلب اقشار جامعه و به ویژه کودکان، نوجوانان و جوانان در گروه مصرف کنندگان عمده فست فودها قرار می گیرند، لازم است برای تولید فرآورده های غذایی سالم به موارد بهداشتی توجه لازم شود.

وی ادامه داد: توصیه می شود زمانی که مقدار روغن فرار به 15-25 درصد ظرفیت اصلی دستگاه رسید، روغن تخلیه شده و روغن جدید جایگزین شود . زمان مناسب تعویض روغن مانعی برای تشکیل اسیدهای چرب آزاد و سایر ترکیبات بیماری زا خواهد بود.
 
شایگان اضافه داد: دمای مناسب پخت و سرخ کردن، بسته به نوع و اندازه و مقدار ماده غذایی متغیر است اما بطور معمول دما به 160-200 درجه سانتی گراد می رسد. هرچه دمای پخت کمتر باشد آسیب کمتری به ساختار روغن، ماده غذایی و نهایتا به مصرف کننده وارد می شود.
وی اظهار داشت: در بسیاری از کشورهای دنیا در رستوران های زنجیره ای مشهور که رضایت مشتری و کیفیت غذا کاملا جزو الزامات واحد تولیدی است ، سیستم HACCP (سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت در صنایع غذایی) اجرایی شده است و در چنین واحدهایی، تمام زنجیره تهیه و تولید غذا تحت کنترل است.
 
کارشناس مواد غذایی گروه روغن‌های خوراکی اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو افزود:بنا بر نظریه سازمان جهانی بهداشت ، انسان سالم، محور توسعه بوده و تولید غذای سالم ، مطمئن و مغذی، اساس توسعه پایدار کشورها است.
شایگان ادامه داد: نیاز انسان به غذا مانند نیاز او به آب ، هوا، امنیت و ایمنی، امری حیاتی وغیرقابل چشم پوشی است بنابراین ضرورت دارد مراحل تولید مواد غذایی، تحت کنترل و نظارت افراد متخصص و کارشناس باشد تاغذای سالم دست مصرف کننده برسد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11101 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 1884 ساعت: 2:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
2 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
3 حذف وعده های غذایی سبب کاهش طول عمر می شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
4 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
5 تغذیه در دوران نقاهت کرونایی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت
6 تبلیغ عجیب یک شرکت داروسازی در سطح تهران ۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
7 مصرف فست فودها بیماری التهاب روده را تشدید می کند ۱۳۹۶ جمعه ۳ آذر
8 تضمین سلامت قلب با رژیم غذایی گیاهی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9 یک روز گشت با تعزیراتی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
10 خطرناک‌تر از فست‌فود!/ مضرات پاکت فست فود‌ها را دست کم نگیرید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۷ مهر
11 راز ساخت سس مخصوص مک‌دونالد لو رفت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حد مجاز مصرف پروتئین در ورزشکاران چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از 3 ترکیب مهم بدن ا...

  قطره آهن باعث پوسیدگی دندان‌ها نمی‌شود ترکیبات قطره آهن کودکان به‌گونه‌ای‌ است که هنگام ب...

  آسیب به معده با تغذیه نامناسب لذت غذا خوردن را متوجه نمی‌‌‌شویم؛ چون در بدترین ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت