روش تهیه آلبالو پلو


لقمه: آلبالوپلو یكی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است، به این شرط كه به خوبی آن را تهیه كنید و یه وقت به جای آلبالو، گیلاس به آن اضافه نكنید.

آلبالو یکی از میوه های تابستانی پر مصرف است که تهیه آن نیز در این فصل بسیار آسان است. آلبالوپلو نیز یكی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است، به این شرط كه به خوبی آن را تهیه كنید و یه وقت به جای آلبالو، گیلاس به آن اضافه نكنید.


مواد اولیه :

• برنج                             500 گرم
• آلبالو و شکر                   از هر کدام یك كیلوگرم
• مرغ                              750 گرم یا یك كیلوگرم
• زعفران ساییده‌شده         دو قاشق مرباخوری
• روغن                             200 گرم
• خلال پسته و بادام            از هر كدام 50 گرم
• نمک و زردچوبه                به میزان لازم


طرز تهیه: 
ابتدا شكر را روی آلبالوهای تمیز و هسته گرفته شده ریخته و می‌گذاریم یك‌ساعت در ظرفی دردار در دمای آشپزخانه بماند، سپس آن را روی حرارت ملایم قرار داده تا كاملا قوام بیاید و غلیظ شود. برنجی را كه قبلا خیس كرده‌ایم آبكش می‌كنیم و زمان دم‌كردن یك مقدار برنج و مقداری از مربای آلبالو می‌ریزیم (به صورت مرحله‌ای ریخته تا مواد تمام شود). مرغ را در قابلمه‌ای دیگر با پیاز، كمی نمك، زردچوبه و كمی زعفران می‌گذاریم بپزد تا آبش تمام شود. بعد از این‌كه برنج پخته شد هنگام سرو برنج را در دیس كشیده و مقداری از شربت آلبالو را كه كنار گذاشته‌ایم روی برنج ریخته و از خلال پسته و بادام برای تزیین استفاده می‌كنیم و مرغ‌ها را در ظرف دیگر یا دور برنج گذاشته و سرو می‌كنیم.




کد: 1152 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۵ تير بازدید: 10802 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
2 طرز تهیه موس آلبالوی سه طبقه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
3 شمیرانات رتبه اول تولید گیلاس در کشور و رتبه سوم در جهان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
4 روش تهیه پای آلبالوی خانگی ۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر
5 روش تهیه خوروشی با طعم آلبالو ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۵ شهريور
6 قیمت میوه‌های نوبرانه تغییر می‌کند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
7 با فلفل سیاه و سیر، کلسترول را از بین ببرید ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۳ خرداد
8 آلبالو خشکه را جایگزین استامینوفن کنید ۱۳۹۳ جمعه ۶ تير
9 آب زرشک و آب آلبالوهایی که اسیدی هستند! ۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير
10 لطفا یک فنجان آلبالو بخورید ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير
11 دستور پخت کیک بستنی آلبالویی ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير


نظرات


bahar61

salam man taze varedam
Ali Bagheri

مجله خوبیه و اطلاعات جالب و کاملی در رابطه با تغذیه و پخت غذا به ما میدهد. موفق و سربلند باشید.
ZAHRA

حتما میپزم
سارا

از آلبالو پلو بدم میاد برنج شیرین و میوه ای هم شد غذا؟
azade

از دستور غذای آلبالو پلو
ملیحه

از بستی که البالو پلو خوردم مردم

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مسمومیت های غذایی باور نکردنی! همه ساله در جهان افراد زیادی به خاطر بروز مسمومیت ...

  رژیم غذایی مناسب برای دوران یائسگی اگر شما هم وارد دوره‌ی یائسگی شده باشید قطعاً با ع...

  برای جلوگیری از چاقی در تعطیلات نوروز چه کنیم؟ یک کارشناس تغذیه گفت: برای جلوگیری از چاقی و اضاف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا شهاب حسینی و بهرام رادان و دیگر هنرمندان رستوران‌دار شده‌اند رستوران داری شغلی بسیار وسوسه انگیز است که البته هنرمندان و سلبریتی‌ها به واسطه شهرتی که دارند نیز بسیار وارد این حرفه شده‌اند و موفق و ناموفق بوده‌اند.
کالری مورد نیاز بدنتان را بدانید برای تغذیه درست انرژی باید از منابع چربی‌ها، قندها و پروتئین‌ها فراهم شود.
یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان پایگاه خبری لقمه: آیا محدودیت فروش نان واقعیت دارد؟ قرار است صحت و سقم این موضوع در کارگروه آرد و نان طی روزهای آتی با حضور سازمان های متولی و تشکل های بخش خصوصی مورد بررسی قرار گیرد.
شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.