به گزارش پایگاه خبری لقمه ، همان طور که می دانید بدن ما انسان ها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین ها از واحدهای ساختمانی به نام اسید آمینه. ما اسید آمینه های لازم برای ساخت پروتئین های بدن مان را از منابع حیوانی و گیاهی آن دریافت می کنیم و با آنها، پروتئین مورد نیاز بدن مان را بازسازی می کنیم.
مدیر گروه جامع تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران با توجه به عدم تمایل برخی افراد برای مصرف گوشت سفید مانند گوشت مرغ و ماهی، گفت:گوشت سفید دارای کلسترول کم تری نسبت به گوشت قرمز است و علاوه بر آن زود هضم و زود جذب است.
موادجایگزین گوشت سفید
وی افزود:گوشت قرمز دارای میزان بیشتری کلسترول، کلسترول سازی و آهن است بنابراین افرادی که تمایلی به مصرف گوشت سفید ندارند، علاوه بر مصرف گوشت قرمز می توانند برای تامین ویتامین و پروتئین های لازم تخم مرغ و حبوبات مصرف کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی یادآور شد:اما گوشت ماهی قابل جایگزینی نیست زیرا گوشت ماهی دارای مقدار زیادی امگا ۳، ویتامین B12، ید و سلنیوم است که با مصرف هیچ ماده غذایی و مکملی جایگزین نمی شود.
وی همچنان خاطرنشان کرد:خوشبختانه گوشت ها جزو مواد غذایی هستند که جایگزین دارند، بنابراین افرادی که تمایل به مصرفگوشت قرمز یا سفید ندارند، باید تحت نظر پزشک جایگزین های مناسبی طبق نیاز بدن دریافت کنند.
نقل از :سلامتی