امسال ۲۲ میلیون تن محصولات باغبانی در کشور تولید می شود


پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی با پیش بینی اینکه امسال ۲۲ میلیون تن محصولات باغبانی در کشور تولید می شود، از اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان در بخش سردخانه و صنایع بسته بندی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدعلی طهماسبی در افتتاح نمایشگاه میوه در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسش خبرنگار درباره اینکه امسال وضعیت تولید میوه و به ویژه مرکبات به چه صورت است، اظهار داشت: در بحث مرکبات بر اساس برآوردی که تاکنون انجام شده است فکر می کنیم با مازاد تولید رو به رو هستیم و باید به فکر صادرات این محصولات باشیم اما هنوز نمی توان در این زمینه اظهار نظر قطعی کرد چرا که سال گذشته نیز وضعیت تولید مرکبات ما بسیار عالی بود و دولت مبالغ قابل توجهی را برای صادرات این محصولات در نظر گرفته بود اما سرمازدگی که در آذرماه رخ داد باعث شد خسارت شدیدی به باغات مرکبات کشور وارد کند و ما را با کمبود مواجه کند.

 
وی با بیان اینکه در حال حاضر شرایط بازار میوه بسیار مطلوب است، افزود: هم اکنون شاهد این هستیم که قیمت انواع میوه در بازار پایین است و پیش بینی می شود امسال حدود ۲۲ میلیون تن محصولات باغی اعم از انواع میوه سردرختی و گلخانه ای در کشور تولید شود.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین درباره اعطای تسهیلات  در زمینه سردخانه و صنایع بسته بندی اضافه کرد: کسانی که تمایل به دریافت تسهیلات در این زمینه دارند می توانند به سایت مکانیزاسیون مراجعه کنند و از تسهیلاتی که در این زمینه وجود دارد استفاده کنند ضمن اینکه هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.
 
طهماسبی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افتتاح نمایشگاه میوه عنوان کرد: افتتاح چنین نمایشگاه هایی می تواند به ایجاد زنجیره باغ تا سفره کمک کند و همچنین منجر به تسهیل صادرات شود.
 
وی اضافه کرد: آنچه وزارت کشاورزی به دنبالش است ایجاد زنجیره تولید است.
 
به گفته وی، نبود برخی تشکل های فعال در حوزه بازرگانی باعث شده قیمت محصولات باغبانی از تولید تا مصرف چندین برابر شود.
 
طهماسبی تصریح کرد: امیدواریم در آینده با تشکیل این تشکل ها دیگر شاهد این قضیه نباشیم. ضمن اینکه وزارت جهاد کشاورزی در چهار سال آینده به دنبال ایجاد زنجیره های تولید با حضور بخش خصوصی است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11651 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد بازدید: 1919 ساعت: 11:33 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
2 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
5 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
6 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
7 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
8 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
9 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
10 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۱۰ ماده غذایی برای تامین پروتئین بدن اگر در فکر سوزاندن چربی های اضافه بدن و کاهش وزن خ...

  بهترین و بدترین عصرانه‌ها کدامند اگر لاغر هستید، فعالیت زیادی دارید و به هیچ بیماری...

  چای جای آب را نمی گیرد کاهش آب بدن علاوه بر چروکیدگی سلول ها، مایع سینووی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت