هدفگذاری برای صادرات ۳۰ هزارتن آبزی به روسیه


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه هدفگذاری شده ۳۰ هزار تن محصولات شیلاتی به کشور روسیه صادر شود، گفت: توسعه کشت ماهی در قفس طی برنامه ششم، باید به ۲۰۰ هزار تن برسد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمود حجتی در دومین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری و صنایع وابسته در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در بخش صادرات آبزی پروری در سال جاری، با رشد خوبی مواجه بوده ایم، اظهار داشت: گزارش‌ها نشان می‌دهد بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد در این زمینه، رشد داشته ایم.

 
حجتی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۰ هزار تن میگوی پرورشی در کشور تولید شد، گفت: امسال این عدد به ۲۷ هزار تن رسید و عمده آن صادر شد؛ ضمن اینکه بازارهای جدیدی برای صادرات میگو و محصولات شیلاتی پیش بینی شده است.
 
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ۸ هزار تن آبزی به روسیه صادر شده که عمده آن نیز ماهی قزل آلا بوده است، افزود: هدف گذاری شده حدود ۳۰ هزار تن محصولات شیلاتی، به این کشور صادر کنیم.
 
عضو کابینه دوازدهم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه یکی از ظرفیت های مغفول شیلات در گذشته، پرورش ماهی در قفس بود، گفت: هم اکنون دهها شرکت در این زمینه سرمایه گذاری کرده‌ و نهادها و تکنولوژی های مورد نیاز خود را بر اساس موقعیت دریاهای شمال و جنوب تهیه نموده اند که بعد از انجام طرح های مطالعاتی، اکنون به مرحله اجرا رسیده است.
 
حجتی با اشاره به اینکه سال گذشته پیش بینی شده بود ۲۰ هزار تن ماهی در قفس در کشور تولید شود، افزود: ۱۶ هزار تن از این هدف محقق شد؛ اما امسال باید ۵۰ هزار تن ماهی در قفس تولید شود و با توجه به ظرفیت های موجود در طول برنامه ششم، این رقم باید به ۲۰۰ هزار تن برسد.
 
به گفته وی، ظرفیت های شناسایی و ارزیابی شده نشان می دهد توانایی تولید یک میلیون ماهی در قفس در کشور وجود دارد.
 
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه منابع تخصیص یافته از صندوق توسعه ملی به بخش کشاورزی عمدتا به دو پروژه اقتصاد مقاومتی تعلق گرفته است، گفت: این به دلیل مزیت های بالایی است که کشت ماهی در قفس و توسعه گلخانه ها دارند؛ ضمن اینکه توسعه گلخانه ها باعث بهره وری افزایش آب و تولید می شود.
 
حجتی تصریح کرد: ما هیچ مشکلی برای تامین منابع مورد نیاز متقاضیان در این بخش نداریم و توسعه کشت ماهی در قفس و توسعه گلخانه ها به طور جد پیگیری می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 12270 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان بازدید: 2127 ساعت: 1:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
2 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
3 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
4 صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
5 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
6 دورخیز مجلس برای ممنوعیت دائمی صید ترال صنعتی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۷ تير
7 صادرات ۲ میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از کشور ۱۴۰۱ جمعه ۲۸ بهمن
8 عیسی گلشاهی: تولید ماهی قزل آلا در سال ۱۴۰۰ به ۱۸۰ هزار تن می رسد ۱۴۰۰ جمعه ۱۳ فروردين
9 توصیه رییس مناطق آزاد به سرمایه گزاران بخش کشاورزی ۱۳۹۶ جمعه ۱۲ آبان
10 افزایش 20 دردصدی صادرات لبنیات ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این غذاها بهتر بیندیشید مغز برای تمركز و احساس قدرت و توان نیاز به غذا دار...

  چای سبز دشمن گوارش چای سبز نباید به همراه غذاهای گوشتی خورده شود زیرا...

  مصرف این مواد برای جلوگیری از سرطان و بیماریهای قلبی و فشار خون خوردن غذاهایی غنی ازآنتی اکسیدان‌ها به همه توصیه ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه بعد از 40 سالگی شکم نیاوریم؟ دکمه‌ی شلوارتان به این راحتی‌ها بسته نمی‌شود؟ هر روز احساس می‌کنید که پیراهنتان تنگ‌تر می‌شود؟ معنی‌اش این است که شکمتان در حال بزرگ شدن است.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
با سوختگی‌های خفیف در آشپزخانه چه کنیم؟ مثلث آتش از 3 عامل گرما، اکسیژن و ماده سوختنی تشکیل‌شده و بی‌شک سهل‌انگاری در رعایت نكته‌های ساده ایمنی آشپزخانه، می‌تواند با ایجاد این مثلث خانه‌تان را به آتش بکشد...
با دمنوش‌های گیاهی به جنگ آنفلوآنزا بروید پایگاه خبری لقمه: هیچ نوشیدنی مثل یک دمنوش خوشمزه و داغ، حال آدم سرماخورده را دگرگون نمی‌کند. با دمنوش‌های گیاهی به جنگ سرماخوردگی و آنفلوآنزا و عوارض شایع زمستان بروید.