طرز تهیه دونر کباب خانگی


لقمه: یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی که با گوشت تهیه می شود کباب است که یکی از انواع کباب هم دونر کباب است که تهیه آن در خانه بسیار آسان است.

مواد اولیه:

گوشت سردست گوساله 500 گرم
گوشت چرخ كرده 150 گرم
پیاز كوچك یك عدد
نمك، فلفل و روغن به میزان لازم


طرز تهیه: 

گوشت را به اندازه كف دست برش می‌زنیم تا پنج تكه شود و هر كدام را كمی با بیفتك‌كوب می‌كوبیم تا باریك و بلند شود. گوشت چرخ كرده را با پیاز رنده شده مخلوط می‌كنیم. یك تكه گوشت كوبیده شده را كف ظرف قرار داده و كمی از مخلوط گوشت چرخ كرده و پیاز را روی آن كاملا پهن می‌كنیم. این كار را ادامه می‌دهیم تا روی لایه آخر فقط گوشت كوبیده شده باشد. سپس آن را داخل سلفون كاملا می‌پیچیم و یك شب در فریزر قرار می‌دهیم تا یخ بزند. از فریزر در آورده و نایلون آن را جدا می‌كنیم و به صورت لایه‌های كاملا نازك برش می‌زنیم (در حالت یخ زده) و در تابه با روغن كم سرخ می‌كنیم. نمك و فلفل زده و با نان باگت سرو می‌نماییم.

نكتـه: می‌توانید به همراه دونر كباب سس گوجه‌فرنگی هم سرو نمایید. به این صورت كه یك قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی و یك عدد گوجه‌فرنگی رنده شده را در كمی كره تفت داده و یك لیوان آب و كمی نمك و فلفل افزوده و وقتی غلیظ شد از آن استفاده كنید.




کد: 1266 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۷ مرداد بازدید: 12398 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
6 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن


نظرات


منصوره قنبرزاده

ازآموزش خوبتون ممنونم

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیر را با شیره خرما میل كنید اگر این روزها به یكی از شهرها یا استان‌های جنوبی ك...

  8 حقیقت شگفت انگیز درباره ی میوه ها لقمه: هر روز می خوانید، می بینید، و می شنوید که با...

  بخور تا زانویت خوب شود درد زانو مردافكن است و مانع انجام بسیاری از فعالیت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این روش کمتر غذا می خورید به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
پوستی سالم و بدون سرطان، با این خوراکی ها هر چیزی که می‌خوریم روی تک تک سلول‌هایمان تأثیر می‌گذارد. پوست هم به عنوان یکی از ارگان‌های بزرگ از این تأثیرات بی نصیب نیست.
رژیم غذایی زنانه! مصرف مكمل‌های روغن ماهی به مدت 10 سال، خطر ابتلا به سرطان سینه را كاهش می‌دهد.