چگونه در منزل پنكیك بپزیم؟


پنکیک، نوعی دسر است که با مواد اولیه ای همچون کیک تهیه می شود و صبحانه ای مناسب نیز به شمار می آید.

به گزارش لقمه، در اینجا چند روش ساده برای ایجاد یك پنكیك عالی وجود دارد.

چه چیز هایی نیاز دارید
تند زن، دو كاسه برای مخلوط كردن، ماهی تابه یا كلوچه پز، روغن گیاهی، ملاقه یا فنجان مناسب، قاشق متوسط، كفگیر.

این 7 مرحله ی ساده را دنبال كنید.

1- آرد، بكینگ پودر، نمك و شكر را با هم مخلوط كنید.
در یك كاسه متوسط با فنجان شیشه ای بزرگ، تركیبات خشك را هم بزنید.

2- شیر،‌ روغن و تخم مرغ را مخلوط كنید.
در یك كاسه جدگانه، اجزای مرطوب را با هم مخلوط كنید ( شیر، تخم مرغ،‌ روغن گیاهی) تا این كه تخم مرغ كاملا مخلوط شود.


3- عناصر خشك و مخلوط را با هم مخلوط كنید.
تركیبات مرطوب را به كاسه ای كه در آن تركیبات خشك بودند اضافه كنید. آن ها را تا زمانی كه ذرات پوری دیده نباشند هم بزنید.
محرمانه: خمیرتان را در یك ظرف در بسته مدت كمی نگه دارید تا پنكیك خودش را بگیرد.

4- ماهی تابه خود را گرم كنید.
اجاق خود را با شعله متوسط روشن كنید و یك ماهیتابه بزرگ را روی شعله قرار دهید.
محرمانه: درجه حرارت را آزمایش كنید،‌چند قطره كم آب روی ماهی تابه بپاچید، زمانی به اندازه كافی داغ شده كه این قطره بجوشد و تبخیر شود.


5- روغن به ماهی تابه اضافه كنید.
دستمال كاغذی را با روغن گیاهی چرب و مرطوب كنید و آن را به آهستگی در كف ماهی تابه بكشید. این باعث می شود تا پنكیك ها به شكل استیك بماند.


6- خمیر را در ماهی تابه بریزید.
برای هر پنیك با ملایمت ، 3/1 یا 2/1 فنجان از خمیر را در آن بریزید. از ملاقه یا فنجان استفاده كنید. از یك قاشق برای پهن كردن خمیر در یك دایره استفاده كنید.
محرمانه: قطعه هایی شبیه به موز یا هلو به خمیر دایره ای شكل پنكیك اضافه كنید.


7- پنكیك ها را زمانی كه حباب زدند برگردانید.
به یك باره وسط پنكیك ها شروع به حباب زدن و تركیدن می كند، آن زمان است باید كفگیر را در زیر پنكیك ها قرار داده و به سرعت آن ها را برگردانید.
محرمانه: اگر شما پنكیك ها را برای جمعیت زیاد درست می كنید،‌ بعد از سرخ شدن آن ها را در فرقه های فلزی توری قرار دهید تا زمانی كه آن ها را برای مهمانان می آورید خمیر و خیس نشده باشد.

وقتی پنکیک ها آماده شد آنها را روی هم گذاشته و با با اسلایس های میوه تزیین کرده و سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سیمرغ

کد: 4596 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد بازدید: 5666 ساعت: 3:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  در روزهایی که هوا آلوده میشود غذای آماده به مصرف نخورید عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

  وقتی مریض هستید گریپ‌فروت نخورید گریپ‌فروت برای سلامتی مفید است اما نه زمانی که مری...

  درباره حساسیت غذایی كودكان چه می‌دانید لقمه: حدود شش درصد كودكان در سه سال ابتدایی زندگی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت