درخواست رئیس هیات مدیره مرغداران از وزیر کشاورزی/ مرغداران را نجات دهید


پایگاه خبری لقمه: عطاالله حسن زاده از وزیر جهاد کشاورزی درخواست کرد که با توجه به اختیارات و توانایی هایی که دارد دستور دهد ظرف 10 روز مرغ واحدها را برای عرضه به بازار و ذخیره سازی جمع آوری کند تا دامنه زیان مرغداران بیش از این نشود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، «عطاالله حسن زاده» رئیس هیات مدیره مرغداران سراسر کشور و مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان مازندران با تحلیل از شرایط بحرانی و زیان مرغداران که هم اکنون مرغ را 600 تومان زیرقیمت تمام شده به کشتارگاهها عرضه می کنند، گفت: از محمود حجتی می خواهم با توجه به اختیارات و توانایی هایی که دارد دستور دهد ظرف 10 روز مرغ واحدها را برای عرضه به بازار و ذخیره سازی جمع آوری کند تا دامنه زیان مرغداران بیش از این گسترش نیابد.

 
وی در مورد ادغام شرکت پشتیبانی امور دام در شرکت بازرگانی دولتی G.T.C گف : این اقدام اشتباهی جبران ناپذیر و زیانهای آن برای تولید کشور غیرقابل جبران است . حسن زاده یادآور شد که شرکت بازرگانی دولت از جنس تجارت و واردات است اما شرکت پشتیبانی امور دام به رغم بعضی مشکلات و نارسایی ها براساس وظیفه ذاتی اش درک همه جانبه ای از وضعیت تولیدات دام و طیور کشور دارد و جنبه پشتیبانی از آنها را داشته و خواهد داشت که ادغام آن در یک شرکت تجاری و بازرگانی موجب می شود که تولیدکنندگان شیر و گوشت قرمز و مرغ و تخم مرغ آسیب ببینند.

 

حسن زاده بیان کرد: ما خواستار این مساله بوده ایم که 51 تا 52 درصد سهام این شرکت را به اتحادیه های سراسری دام و طیور واگذار کنند تا با مشارکت بخش خصوصی و حضور دولت در این شرکت و نظارت دیوان محاسبات ، این شرکت با دامنه عمل بیشتر و موثرتر در خدمت تولید و افزایش بهره وری و تامین نیازهای دامداران و مرغداران قرار گیرد.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13895 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت بازدید: 2645 ساعت: 2:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افت چشمگیر قیمت تخم مرغ درب مرغداری/ قیمت جدید هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده اعلام شد ۱۴۰۴ شنبه ۱۲ بهمن
2 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
3 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
4 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
5 پیشنهاد برخورد با مرغدارانی که ۹۰ درصد مرغ خود را کشتار نکنند + سند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
6 معدوم‌سازی ۱۵ میلیون جوجه یکروزه تکذیب شد ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
7 ایران حداقل ظرفیت صادرات ۱۰۰ هزار تن تخم مرغ را دارد ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
8 افزایش پنج درصدی تولید تخم مرغ نسبت به برنامه جهاد کشاورزی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
9 دردسرهای مرغ منجمد برای تولیدکنندگان ۱۴۰۱ شنبه ۵ آذر
10 تفاوت در قیمت پیشنهادی تخم مرغ با قیمت دو برابری عرضه آن! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
11 زیان ۲۳ هزار تومانی مرغداران در هر کیلوگرم تولید تخم‌مرغ ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حقایقی درباره "تاریخ انقضا"ی موادغذایی برای بسیاری از ما بارها اتفاق افتاده که مقابل یخچا...

  برای جلوگیری از چاقی در تعطیلات نوروز چه کنیم؟ یک کارشناس تغذیه گفت: برای جلوگیری از چاقی و اضاف...

  26 توصیه تغذیه‌ای به مسافران نوروزی تعطیلات عید که از راه می‌رسد، بازار سفرهای نوروزی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مُسکن هایی که بلای جان می شوند! این قرص‌ها قرار است دوست شما باشند، همدم‌هایی كه درد شما را آرام كنند و نگذارند اذیت شوید، اما گاهی خود آنها باعث می‌شوند كه مشكلاتی بسیار خطرناك پیش بیایند، شما باید حتما این نكته‌ها را در مورد مسكن‌ها بدانید.
اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته با حضور علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، پائول مرتز رییس فیرترید بخش خارجی مونیخ، سید احمدرضا علایی طباطبایی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و صدیف بیک زاده عضو هیات مدیره نمایشگاه بین‌المللی افتتاح شد.
10 روش بین ‌المللی لاغر شدن همه آن هایی که اضافه وزن دارند و به سلامت خودشان اهمیت می ‌دهند؛ احتمالا با یک قصه پُرغصه دست به ‌گریبان هستند: رژیمی برای کاهش وزن!
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.