پیش نویس چهار سند امنیت غذایی بررسی شد


پایگاه خبری لقمه: پیش نویس چهار سند امنیت غذایی در جلسه هماهنگی شورای عالی سلامت که ریاست ان برعهده رییس جمهور است، مورد بررسی قرار گرفت.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت در جلسه هماهنگی به منظور برگزاری شانزدهمین نشست شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با تاکید بر جایگاه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در حل مشکلات سلامت کشور، گفت: با توجه به مخاطرات منطقه از جمله مشکلاتی که در کشورهای همسایه به علت بیماری‌های واگیردار برای سلامتی جامعه ایران بالقوه وجود دارد، جایگاه این شورا در مواجهه با این مشکلات بسیار مهم است.

 

وی بیان کرد: اجرای سند ملی کنترل بیماری‌های غیر واگیر NCD، کنترل ریسک فاکتورها، کاهش مصرف نمک، کنترل غذاهای فرآوری شده، همگی مواردی هستند که شورا در سیاستگذاری و ابلاغ آنها به دستگاه‌ها نقش اساسی دارد.

 

در ادامه این جلسه، پیش نویس چهار سند امنیت غذایی، سند اختصاصی غذایی برای هفت استان، سلامت روان و سند NCD مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

شورای عالی سلامت و امنیت غذایی متشکل از اعضای همه دستگاه‌های مرتبط با سلامت است که ۶ وزیر در آن حضور دارند و ریاست آن با رئیس جمهور و دبیر آن وزیر بهداشت است.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13995 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۲ تير بازدید: 56 ساعت: 1:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازداشت متخلفان در وزارت بهداشت/ کشف داروی بدنسازی تاریخ گذشته ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۵ تير
2 چرا قیمت برنج ایرانی گران‌تر از خارجی است؟ ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير
3 سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
4 مرگ ۵ نفر بر اثر تب کریمه کنگو ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۸ تير
5 وزارت جهاد صادرات مرغ را آزاد کرد ۱۳۹۸ دوشنبه ۱۷ تير
6 طرح محدودیت کشت برنج در استان‌های غیرشمالی/ شرایط جوی مانع اجرای طرح شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۲ تير
7 انتصاب قائم مقام وزیر صنعت در امور بازرگانی ۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۰ خرداد
8 جشنواره عکس خوشه می‌تواند جریان سازی اجتماعی کند ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
9 سومین جشنواره عکس خوشه هدفمند است ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
10 اولویت اعتباری بانک کشاورزی در سال 1398 اعلام شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  حساسیت های غذایی در کودکان پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...

  چیپس‌های سرطان‌زا نخورید دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسن...

  رنگ‌های مختلف ادرار چه می‌گویند؟ کلینیک کلیولند در آمریکا، یک اینفوگرافی جالب تهیه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

موهایی زیبا با 4 ماده‌ی مغذی متخصصان معتقدند که موها آینه سلامت انسان هستند. کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی به راحتی می‌تواند سلامت موها را به خطر انداخته و به آن‌ها آسیب بزند. بر عکس داشتن تغذیه‌ی مناسب، متنوع و سرشار از پروتئین و دیگر مواد مغذی موها را زیبا و سالم‌تر می‌سازد.
کیوی در رفع نفخ بعد از غذا موثر است کیوی حاوی آنزیمی است که به هضم پروتئین‌های گوشت قرمز، محصولات لبنی و ماهی کمک می‌کند.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
توصیه‌های مهم پس از پرخوری اغلب ما در بسیاری از اوقات تلاش می‌کنیم یک رژیم‌ غذایی سالم و ضدالتهابی حاوی مواد خوراکی متنوع را دنبال کنیم اما گاهی نیز هوس فست‌فودخوری به سرمان می‌زند در حالی که بدن نیز به طور طبیعی به این قبیل مواد غذایی ناسالم واکنش‌های التهابی نشان می‌دهد.