قیمت میوه های تابستانی کاهش می یابد


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه میوه و سبزی از پیش بینی کاهش قیمت میوه های تابستانی در بازار با افزایش عرضه آنها خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از مهر، اسدالله کارگر رئیس اتحادیه میوه و سبزی گفت: به طور کلی قیمت انواع میوه در بازار رو به کاهش است و از آنجا که فصل تابستان است و بار از تمام نقاط کشور وارد بازار می‌شود عرضه محصولات فراوان است. حتی از همدان و دیگر نقاط سردسیری نیز محصول وارد بازار شده و مانند زمستان با کمبود عرضه مواجه نیستیم.

 
وی با اشاره به بحث گرانی سیب زمینی و کمبود عرضه این محصول افزود: البته سیب زمینی نیز از نقاط مختلفی مانند اصفهان، گرگان و حومه تهران وارد بازار می‌شود و شرایط آن هم بزودی متعادل می‌شود.
 
کارگر با اشاره به وضعیت مطلوب محصولات سردرختی در بازار گفت: به همین دلیل محصولاتی مانند گیلاس، زردآلو و هلو کاهش چشمگیری در بازار داشته‌اند و در حدود کیلویی ٥ تا ٦ هزارتومان ارزان شده‌اند.
 
وی برای روزهای آینده نیز پیش کرد قیمت محصولات کاهش پیدا کند که این کاهش بین ١٠٠٠ تا ٥٠٠٠ تومان متغیر خواهد بود.
 
رئیس اتحادیه میوه و سبزی با بیان اینکه به دلیل انبوه عرضه پیش بینی افزایش قیمت نداریم، قیمت ها را اینگونه اعلام کرد: قیمت هرکیلوگرم هلو را بین ٤ تا ١٢ هزارتومان، گیلاس صورتی ٨ تا ١٢ هزارتومان، گیلاس تکدانه ١٠ تا ١٧ هزارتومان و زرد آلو را ٥ تا ١٤ هزارتومان است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14008 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير بازدید: 2013 ساعت: 6:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
8 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
9 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
10 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
11 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا بدن به منیزیم نیاز دارد؟ پایگاه خبری لقمه: منیزیم یکی از فراوان‌ترین مواد م...

  تاثیر تغذیه بر تقویت میل جنسی وقتی در مورد سلامت جنسی صحبت می‌شود، پای مسائل زیا...

  بی‌خوابی شبانه تمایل به خوردن فست فود را افزایش‌می‌دهد محققان آمریکایی دریافتند: افرادی که خواب شبانه ندا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
چرا لاغر نمی شوم؟ اگر تلاش می‌کنید لاغر شوید اما هر بار تیرتان به سنگ می‌خورد و به نتیجه نمی‌رسید احتمالاً پای عواملی در میان است که شما از آن‌ها غافل هستید.
منتظر فیلم‌هایی با موضوع تغذیه سالم و ایمنی غذا از هنرمندان هستیم محمدهادی ایازی گفت: منتظریم که آثار بیشتری در حوزه تغذیه سالم را شاهد باشیم چه بسا ما در سال های آتی بتوانیم از ظرفیت های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه ایمنی غذا استفاده کنیم.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.