قیمت میوه های تابستانی کاهش می یابد


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه میوه و سبزی از پیش بینی کاهش قیمت میوه های تابستانی در بازار با افزایش عرضه آنها خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از مهر، اسدالله کارگر رئیس اتحادیه میوه و سبزی گفت: به طور کلی قیمت انواع میوه در بازار رو به کاهش است و از آنجا که فصل تابستان است و بار از تمام نقاط کشور وارد بازار می‌شود عرضه محصولات فراوان است. حتی از همدان و دیگر نقاط سردسیری نیز محصول وارد بازار شده و مانند زمستان با کمبود عرضه مواجه نیستیم.

 
وی با اشاره به بحث گرانی سیب زمینی و کمبود عرضه این محصول افزود: البته سیب زمینی نیز از نقاط مختلفی مانند اصفهان، گرگان و حومه تهران وارد بازار می‌شود و شرایط آن هم بزودی متعادل می‌شود.
 
کارگر با اشاره به وضعیت مطلوب محصولات سردرختی در بازار گفت: به همین دلیل محصولاتی مانند گیلاس، زردآلو و هلو کاهش چشمگیری در بازار داشته‌اند و در حدود کیلویی ٥ تا ٦ هزارتومان ارزان شده‌اند.
 
وی برای روزهای آینده نیز پیش کرد قیمت محصولات کاهش پیدا کند که این کاهش بین ١٠٠٠ تا ٥٠٠٠ تومان متغیر خواهد بود.
 
رئیس اتحادیه میوه و سبزی با بیان اینکه به دلیل انبوه عرضه پیش بینی افزایش قیمت نداریم، قیمت ها را اینگونه اعلام کرد: قیمت هرکیلوگرم هلو را بین ٤ تا ١٢ هزارتومان، گیلاس صورتی ٨ تا ١٢ هزارتومان، گیلاس تکدانه ١٠ تا ١٧ هزارتومان و زرد آلو را ٥ تا ١٤ هزارتومان است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14008 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير بازدید: 1945 ساعت: 6:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
2 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
3 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
5 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
6 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
7 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
8 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
9 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
10 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
11 افتتاح ۴ بازار میوه و تره بار جدید در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر پاستیل برای دندان کودکان پایگاه خبری لقمه:استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض...

  دیابت هر 6 ثانیه یک قربانی می گیرد هر 6 ثانیه یک نفر در جهان بر اثر ابتلا به قند خون ...

  آزمون غذا در فصل امتحانات مادران هرکاری می‌کنند تا به خیال خود فرزندانشان از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.
شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.
مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»
7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.