عضو کمیسیون اقتصادی در رادیو ایران:
برنج وارداتی، قیمت برنج داخلی را به تعادل می رساند


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:امسال میزان تولید برنج در کشور به اندازه کافی نیست، از این رو نیازمند واردات، هستیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، مهدی طغیانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در برنامه «سلام صبح بخیر» درباره  وضعیت بازار برنج در کشور  اشاره کرد و گفت: ماه های شهریور و مهر، زمان درو برنج است، برای آنکه شالیکاران محصول خود را با قیمت مناسب به فروش برسانند در این دو ماه از واردات این محصول جلوگیری می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه امسال علی رغم کاهش میزان تولید این روش ادامه پیدا کرده است، افزود: امسال میزان تولید برنج در کشور به اندازه کافی نیست از این رو نیازمند واردات هستیم. 
برنامه «سلام صبح بخیر» شنبه تا پنج شنبه ساعت ۶:۳۵ به تهیه کنندگی «حسین معصومی» و «زهرا قائدی» و اجرای «سعید توکلی» و «محمد نظری» از رادیو ایران پخش می شود.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبکه رادیویی ایران

کد: 14443 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ شنبه ۲۷ شهريور بازدید: 1959 ساعت: 12:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
2 ۵۹ درصد افزایش ارزی صادرات کالا کالا از مرز خسروی به عراق ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
3 یلدا در قاب کاریکاتور ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
4 مدیرعامل جدید صندوق توسعه ملی‌ مشخص شد ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۱ مهر
5 طغیانی: به وزیر تذکر خواهیم داد!/ ریشه افزایش قیمت را باید خشکاند ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
6 51 غذای محبوب ایرانی در ذائقه ایرانی به روی آنتن پرس توی وی ۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ آبان
7 کار سخت تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی در جلب اعتماد مصرف کنندگان ۱۳۹۹ جمعه ۲ آبان
8 قاسمی از شبکه شما به سلامت رفت ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
9 نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
10 روح الله مهدی نژاد رئیس مرکز روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی شد ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لواشک چاق می کند یا لاغر؟ مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گف...

  كمی استرس برای سلامتی مفید است محققان ادعا كردند كه میزان كمی از استرس می‌تواند ب...

  کمبود آب، افراد را بد اخلاق می کند لقمه: کم آبی در افراد منجر به بروز بداخلاقی و پایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک نموده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
توصیه های کم کالری تعادل وزن یا کاهش وزن و لاغری از دغدغه های همیشگی بشر است که در سایه توصیه هایی محقق می شود.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
چقدر روغن و چربی مصرف کنیم؟ چربی ها و روغن های خوراکی نقش مهمی در تغذیه ما دارند. بسیاری از فعالیت های روزانه بدن ما با کمک همین ماده خوراکی انجام می شود.