عضو کمیسیون اقتصادی در رادیو ایران:
برنج وارداتی، قیمت برنج داخلی را به تعادل می رساند


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:امسال میزان تولید برنج در کشور به اندازه کافی نیست، از این رو نیازمند واردات، هستیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، مهدی طغیانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در برنامه «سلام صبح بخیر» درباره  وضعیت بازار برنج در کشور  اشاره کرد و گفت: ماه های شهریور و مهر، زمان درو برنج است، برای آنکه شالیکاران محصول خود را با قیمت مناسب به فروش برسانند در این دو ماه از واردات این محصول جلوگیری می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه امسال علی رغم کاهش میزان تولید این روش ادامه پیدا کرده است، افزود: امسال میزان تولید برنج در کشور به اندازه کافی نیست از این رو نیازمند واردات هستیم. 
برنامه «سلام صبح بخیر» شنبه تا پنج شنبه ساعت ۶:۳۵ به تهیه کنندگی «حسین معصومی» و «زهرا قائدی» و اجرای «سعید توکلی» و «محمد نظری» از رادیو ایران پخش می شود.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبکه رادیویی ایران

کد: 14443 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ شنبه ۲۷ شهريور بازدید: 1934 ساعت: 12:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
2 ۵۹ درصد افزایش ارزی صادرات کالا کالا از مرز خسروی به عراق ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
3 یلدا در قاب کاریکاتور ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
4 مدیرعامل جدید صندوق توسعه ملی‌ مشخص شد ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۱ مهر
5 طغیانی: به وزیر تذکر خواهیم داد!/ ریشه افزایش قیمت را باید خشکاند ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
6 51 غذای محبوب ایرانی در ذائقه ایرانی به روی آنتن پرس توی وی ۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ آبان
7 کار سخت تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی در جلب اعتماد مصرف کنندگان ۱۳۹۹ جمعه ۲ آبان
8 قاسمی از شبکه شما به سلامت رفت ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
9 نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
10 روح الله مهدی نژاد رئیس مرکز روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی شد ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه‌حل‌های خوراکی برای تسکین سردرد بسیاری از مردم هنگام مواجهه با سردرد به مصرف انواع...

  خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنی‌های سنتی و خامه محلی ستنی‌های سنتی و پنیر و خامه محلی مهم‌ترین عامل انت...

  روغن‌ زیتون را حرارت ندهید کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سرخ كردن غذا،چگونه؟ یكی از مهم‌ترین كارهای روزمره خانم‌ها، پختن و آماده كردن غذایی خوشمزه و مقوی برای خانواده است؛ غذایی كه هم باید افراد خانه را سیر كند و هم نیازهای غذایی‌شان را تامین نماید.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.
این زنان دچار مشکلات جنسی می شوند دیابت اختلالی است که در نتیجه بالا رفتن غیر طبیعی قند خون (گلوکز) ایجاد می شود.