روغن وارداتی بخش خصوصی در انتظار تخصیص ارز


پایگاه خبری لقمه: عضو هیات مدیره انجمن صنایع روغن نباتی گفت:در حالی که روغن های وارداتی بخش خصوصی از فروردین ماه در گمرک مانده، دولت می گوید سهمیه ارز ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۰ برای واردات روغن خام پرداخت شده است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، یک عضو هیأت مدیره انجمن روغن نباتی در گفتگویی اظهار داشت: حدود ۶ ماه است که روغن‌های بخش خصوصی در بنادر کشور رسوب کرده اما دولت و بانک مرکزی هیچ ارزی برای ترخیص روغن‌های وارداتی بخش خصوصی پرداخت نمی‌کند.

 
وی که خواست نامش در خبر ذکر نشود، با بیان اینکه دولت نباید به عنوان تاجر، تصمیم گیر و مجری، رقیب بخش خصوصی باشد، گفت: بخش عمده سهمیه ارزی واردات روغن خام در شش ماه نخست سال جاری به شرکت بازرگانی دولتی ایران پرداخت شده و ادامه این روند منجر به تخریب وجه بخش خصوصی ایران در بازار جهانی است.
 
عضو هیأت مدیره انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران خاطرنشان کرد: در حالی که روغن‌های خام کارخانجات روغن نباتی در بنادر منتظر دریافت ارز است شرکت بازرگانی دولتی برای تحویل روغن خام مورد نیاز کارخانجات پول روغن خام را نقدی دریافت کرده و با هزار زحمت بعد از یک ماه تحویل می‌دهد.
 
وی افزود: این روند ظلم به بخش خصوصی است که مواد اولیه اش در بنادر چشم انتظار تخصیص ارز باشد و برای خرید همان مواد اولیه مجبور باشد به صورت ریالی و نقدی به شرکت بازرگانی دولتی پول بدهد.
 
این فعال صنعت روغن نباتی تصریح کرد: بخش خصوصی در صنعت روغن نباتی در حال بی اعتبار شدن و نابودی است و نباید شرکت بازرگانی دولتی تافته جدا بافته تخصیص ارز و رقیب بخش خصوصی باشد.
 
وی همچنین از سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی در خواست کرد تا اجازه ندهد مسیر غلط دولت گذشته که منجر به نابسامانی بازار روغن نباتی در سال گذشته شد، تکرار شود.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14449 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور بازدید: 2054 ساعت: 12:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
3 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
7 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
8 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
9 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
10 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
11 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یافته‌های جدید درباره ویتامین D و سالمندان پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد ...

  کاهش چربی خون با میوه درمانی بسیاری از مردم ترجیح می دهند برای پایین آوردن چربی...

  6 دلیل مهم برای خوردن شکلات مطالعات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد ، هر چه مرد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به تاثیری که کیفیت ظروف مصرفی بر غذای آنها می گذارد صرفا بر اساس قیمت کمتر اقدام به خرید ظروف می کنند اما این تصمیم هم بر طعم و بوی غذا و هم بر سلامتی افراد تاثیراتی دارد.
طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم) سفره‌های ایرانی همچون تابلویی زیبا و رنگین است که هر شهر و استانی بخشی از آن را رقم زده است.
طالع‌بینی در كافی‌شاپ تا به حال می‌دانستید كه این‌كه به چه دسری علاقه‌مند هستید می‌تواند تا اندازه زیادی ابعاد وجودی شخصیت شما را آشكار كند؟ از بین دسرهای زیر یكی را انتخاب ‌كنید و با خواندن جواب‌ها خودتان را بهتر بشناسید.
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.