تعادل فشار خون با یک تلخ خوشمزه


وزارت بهداشت اعلام کرد: خوردن یک تکه شکلات تلخ در روز می‌تواند فشار خون را به حالت متعادل در بیاورد.

به گزارش لقمه، ناهید برخورداری، کار‌شناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: با بیان اینکه کافئین موجود در شکلات تلخ نیز برای افزایش تمرکز مفید است افزود: ماده اصلی موجود در کاکائو که این خاصیت فوق العاده را دارد اپیکاتچین نامیده می‌شود. این ماده شیمیایی همچنین واکنش فیزیولوژیک بدن را در تست‌های عضلات پا‌ها افزایش می‌دهد.

برخورداری تصریح کرد: شکلات برای سلامت قلب مفید است و از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند.کلسترول خون را تنظیم می‌کند کند. همچنین شکلات به دلیل داشتن خواص آنتی اکسیدانی از التهاب سلولی جلوگیری می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در شکلات تلخ ماده‌ای به نام «تئوبرومین» وجود دارد که معمولاً از این ماده در داروهای ضد سرفه استفاده می‌شود. شکلات تلخ تعداد دفعات سرفه و تاثیرات سویی که برسیستم اعصاب مرکزی و قلب و عروق دارد را کم می‌کند.

وی یادآورشد: شکلات حاوی آنتی اکسیدان زیاد به شکل فلانوئید است که سبب کاهش سطح هورمون استرس می‌شود. شکلات شادی بخش است و شرایط روحی بهتری برای مصرف کننده ایجاد می‌کند. همچنین شکلات برای افراد سیگاری هم مفید است و از سخت شدن و گرفتگی رگها جلوگیری می‌کند. شکلات تلخ بر خلاف سایر انواع شکلات هم کالری پایین و هم چربی اندکی دارد.

وی توصیه کرد: افراد چاق می‌توانند از شکلات تلخ به عنوان زرهی برای کاهش وزن در برابر میل شدید به خوردن شکلات و هر نوع شیرینی استفاده کنند. البته توجه داشته باشند نباید به این دلیل شروع به مصرف بی‌رویه شکلات بکنید لازم است که در مصرف این مادهٔ غذایی احتیاط کنید زیرا زیاده‌روی در مصرف آن می‌تواند باعث چاقی شود.

کار‌شناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد متذکر شد: شیر مانع از جذب پلی فنول‌های موجود در شکلات سیاه می‌شود به همین دلیل خواص آن‌ها را نیز خنثی می‌کند بنابراین توصیه می‌شود شکلات را با شیر میل نکنید.


نقل از :فارس

کد: 1457 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ شهريور بازدید: 5315 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
3 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
4 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
5 آب تهران مشکل آلودگی زیست محیطی ندارد»دلیل قطعی آب تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۳ خرداد
6 کنترل فشار گرسنگی در رژیم لاغری با این راهکار ۱۴۰۰ جمعه ۱ مرداد
7 بحران آب و کرونا در سیستان ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۳ تير
8 ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون ۱۴۰۰ جمعه ۳ ارديبهشت
9 فیله بروشه در به خانه بر می گردیم بیاموزید ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۵ آبان
10 موانع کشت موز در ایران/منافع ۵۰۰ میلیون دلاری واردات موز ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
11 «لوزارتان» واقعا سرطان‌زاست؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  16 پیشنهاد برای صبحانه از آنجایی كه صبحانه اولین وعده غذایی پس از گذشت 8 ...

  آنچه باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید سبوس، پوسته سفت و هضم‌نشدنی روی دانه‌های غلات است ...

  لبنیات کم چرب‌ تر ‌کلسیم بیشتر همه می‌دانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.
قند خون پایین، احتمال بروز زوال عقل را افزایش می‌دهد تحقیقات جدید نشان داد پایین بودن قند خون در افراد سالخوردۀ مبتلا به دیابت نوع دوم ممکن است خطر بروز زوال عقل را افزایش دهد.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.