دلایل گرانی غلات و گندم از زبان معاون وزیر/سهم 30 درصدی روسیه و اکراین در تامین غلات جهان


پایگاه خبری لقمه: معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تشدید خشکسالی در کشورهای تولیدکننده غلات، افزایش حامل های انرژی و جنگ اوکراین و روسیه، سبب گرانی غلات و گندم در جهان شده است.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، به گزارش شبکه رادیویی ایران، محمد قربانی معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در برنامه «ایران امروز» به وضعیت بازار جهانی غلات و گندم و گرانی های اخیر آن پرداخت و گفت: تشدید خشکسالی در کشورهای تولیدکننده غلات، افزایش حامل های انرژی و جنگ اوکراین و روسیه، سبب گرانی غلات و گندم در جهان شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه قیمت نان در چهار ماه اخیر 35 تا 60 درصد افزایش یافته است، گفت: 30 درصد غلات جهان از دو کشور اوکراین و روسیه تامین می شود، جنگ به وجود آمده میان این دو کشور باعث شده اوکراین و روسیه نتوانند صادرات خود را به خوبی به کشورها انجام دهند.

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در بخش دیگر صحبت هایش با اشاره اینکه 5 میلیون تن گندم مصرفی کشور از بازارهای جهانی تامین می شود، گفت: افزایش قیمت جهانی غلات بر بازار ایران نیز تاثیر گذاشته و نرخ نان را در کشور بالا برده است.

محمد قربانی در بخش دیگر صحبت هایش نیاز مصرفی کشور به گندم را 12 میلیون تن دانست و گفت: افزایش خشکسالی های ایران در سال گذشته، میزان واردات گندم را در کشور افزایش داده است. 

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه خاطر نشان کرد: دولت در دو سال گذشته برای تامین امنیت غذایی مردم و افزایش ذخایر احتیاطی، میزان واردات گندم را بالا برده است.

برنامه «ایران امروز» شنبه تا سه شنبه هر هفته ساعت 11:45 از رادیو ایران پخش می شود.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14788 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۹ ارديبهشت بازدید: 1492 ساعت: 1:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
2 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
3 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
4 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
5 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
6 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
7 تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
8 آ‌غاز آزمون باسکول‌های مرغداری‌ها و مراکز عرضه گندم و غلات ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
9 تلاش عاجل سازمان ملل به منظور بازگشایی بنادر اوکراین برای عبور غلات ۱۴۰۱ جمعه ۱۳ خرداد
10 سلاحِ طلاییِ پوتین ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با بوی بد سیر چه کنیم؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خ...

  با مصرف مداوم گوجه فرنگی خو را در برابر سکته مغزی بیمه کنید کسانی که خون آن‌ها حاوی بالا‌ترین سطوح لیکوپن بوده...

  داروی طبیعی برای سرماخوردگی! این تحقیق بر کاهش قابل توجه در مصرف داروهای سرماخو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.
همه چیز درباره محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا برای تعداد بی‌شمار مردمی که به این نوشیدنی باستانی و 5 هزار ساله وابسته‌اند، چای یعنی زندگی، یعنی آغاز روز و در یک کلام بخشی از فرهنگی جهانی که پیر و جوان در هر نقطه این کره خاکی روز خود را با آن آغاز می‌كنند و ادامه می‌دهند.
آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.