صادرات 110 هزار تن کشمش به ارزش 325 میلیون دلار


رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه سال گذشته 110 هزار تن کشمش به ارزش 325 میلیون دلار صادر شده است، گفت: شهرستان تاکستان ظرفیت ارزآوری یک میلیارد دلار از محل صادرات کشمش را دارد.

به گزارش لقمه، محمدرضا صفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، در حاشیه نخستین همایش ملی انگور درباره میزان صادرات کشمش از این شهرستان، گفت: سال گذشته 110 هزار تن کشمش به ارزش 325 میلیون دلار به کشورهای مختلف صادر شده است.

وی افزود: اگر به صنایع تبدیلی و بسته بندی توجه شود میزان صادرات به یک میلیارد دلار هم خواهد رسید. وی در ادامه در خصوص محورهای این همایش ملی عنوان کرد: این همایش در محورهای مختلفی همچون تحقیقات، پژوهش، آموزش و ترویج برگزار می شود.

صفری با بیان اینکه شهرستان تاکستان رتبه نخست در تولید انگور کشور را دارد، گفت: ایران بعد از آمریکا و ترکیه، رتبه سوم در صادرات کشمش را به خود اختصاص داده است.

به گفته وی، پس از صادرات فرش و پسته، صادرات کشمش می تواند ارز آوری قابل توجهی برای کشورمان داشته باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، در بیان ویژگی های کشمش تاکستان گفت: این کشمش به جهت داشتن رنگ، طعم و قند بالا به عنوان یک محصول منحصر به فرد قلمداد می شود، ضمن اینکه کشمش این منطقه به دلیل اینکه فاقد افلاتوکسین است، به عنوان یک محصول سالم در دنیا عرضه می شود و جایگاه ویژه ای در صادرات دارد.

وی در ادامه به سومین سفر استانی رئیس جمهور به استان قزوین اشاره کرد و افزود: در دور سوم سفرهای استانی رئیس جمهور به استان قزوین قرار شد نخستین باغ موزه انگور در تاکستان راه اندازی شود که هم اکنون در حال انجام این کار هستیم.

صفری افزود: همچنین قرار است نخستین مدرسه باغداری با روش تولید انگور به صورت تخصصی در شهرستان تاکستان راه اندازی شود. این مقام مسئول تصریح کرد: نخستین ایستگاه تحقیق انگور کشور با 1300 رقم انگور در شهرستان تاکستان تاسیس شده است.

وی با اشاره به اینکه بیش از 20 نوع انگور در منطقه تاکستان تولید می شود، گفت: 80 درصد انگور این منطقه که از نوع بی دانه است به کشمش تبدیل و صادر می شود.

به گفته صفری، موضوع گردشگری انگور نیز از جمله مواردی است که در این همایش به آن توجه شده است به طوری‌که گروه توریستی 40 نفره ای برای بازدید از باغات انگور تاکستان مستقر شدند.


نقل از :مهر

کد: 1681 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ شهريور بازدید: 2090 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن یک مشت کشمش در روز چه تاثیری برای بدن دارد؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان
2 رشد 51 هزارتنی صادرات کشمش سال99 نسبت به سال زراعی قبل ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۲ آبان
3 واردات موز در ازای صادرات کشمش ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
4 حضور کنسرسیوم صادراتی خوشه فراوری انگور قزوین در نمایشگاه مسکو ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
5 بازارهای جهانی کشمش از دست رفت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
6 تقویت حافظه با 7 نوع مواد غذایی ۱۳۹۵ شنبه ۹ بهمن
7 خواص کشمش ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۳ بهمن
8 انگور بخورید تا لاغر شوید ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر
9 طرز تهیه کشمش پلو بابلی نذری محلی بابل ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۲ آبان
10 نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
11 20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین وقت برای نوشیدن قهوه یا چای چه زمانی است؟ به گفته استیون میلر که دانشجوی دکترای عصب‌شناسی اس...

  آب کرفس از فشارخون بالا پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  صبحانه را جدی بگیرید ‌یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعده‌ای است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فلفل سیاه تند اما درمانگر بدون شک فلفل سیاه ادویه مورد علاقه همه نیست؛ اما افرادی از این ادویه استفاده می‌کنند و به آن علاقه دارند معتقدند که این ادویه بسیار دوست داشتنی است.
تقویت بینایی با مواد غذایی مواد غذایی همواره یکی از نقش‌های حیاتی را در سلامت بدن ایفا می‌کنند و پزشکان در هر مشکل و بیماری خاصی، مصرف برخی مواد غذایی را توصیه و افراد را از خوردن موادی منع می‌کنند. چشم‌ها نیز مانند سایر اندام‌های بدن برای عملکرد خوب به تغذیه سالم نیاز دارد.
لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی مدیر کل تامین دام شرکت پشتبانی با تاکید بر عزم راسخ مجریان و متخصصان داخلی برای اصلاح روند تولید و مصرف گوشت مرغ، تصریح کرد با بازگرداندن نژاد ایرانی آرین به گستره تولید و همراهی عموم مصرف کنندگان، بساط مرغ‌های غول پیکر وارداتی برچیده خواهد شد.
عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.