مواد اولیه: نخود - یك پیمانه گوشت مغزران گوسفند - نیم كیلو پیاز - سه عدد پوره گوجهفرنگی - نصف پیمانه ربگوجهفرنگی - 4/1پیمانه زعفران - نصف قاشق چایخوری لیموعمانی - پنج عدد دارچین - نصف قاشق چایخوری نمك و فلفل - به میزان لازم روغن - به میزان لازم گلاب - یك قاشق سوپخوری طرز تهیه: ابتدا نخودها را كه از قبل خیس كرده بودیم، پوست گرفته، به دو قسمت تقسیم كرده و پیازها را خرد و مقداری تفت داده تا طلایی رنگ شود، گوشت و نخودها را اضافه كرده و به آنها زردچوبه میزنیم سپس آب میریزیم تا نیمپز شوند .در مرحله بعد پوره گوجهفرنگی، زعفران و ربگوجهفرنگی را میافزاییم، یك ربع آخر، لیموعمانی، نمك، فلفل و دارچین را اضافه می كنیم و در صورت تمایل میتوانیم گلاب بریزیم. * این غذا در شهرهای كاشان و یزد پخته میشود و در شهر یزد به قیمه یزدی معروف میباشد. * آله در زبان محلی شهر كاشان معنی نیمه و نصفه میدهد. م.ح