مواد اولیه : نان باگت و کوکتل از هر کدام یك عدد سس سفید و كچاپ و پودر آویشن به میزان لازم ژامبون مرغ و گوشت از هر کدام سه ورق پنیر پیتزا پروسس كمچرب 200 گرم چیپس خلالی و قارچ از هر کدام 150 گرم فلفل دلمهای نصف یك عدد طرز تهیه: ابتدا سر نان را بریده از پهلو با چاقو برش بزنید بعد خمیر آن را در آورده از داخل با وردنه باز كنید. اندازه این پیتزا بسته به سلیقه شماست حالا روی نان باز شده سس كچاپ ریخته بعد ژامبون مرغ و گوشت را قرار دهید بعد پنیر پیتزا را ریخته، چیپس خلالی و باز هم پنیر و قارچهای ورقه شده را بریزید. سپس كوكتلهای خرد شده و بعد فلفل دلمهای را گذاشته و روی آن را با پنیر بپوشانید در پایان پودر آویشن بپاشید. در فر با حرارت 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار داده تا روی آن طلایی شود. ف.ف