چرا دهان بوی بد می‌دهد؟


مسوول واحد بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت خوزستان گفت: بوی بد دهان عوامل مختلفی دارد كه پوسیدگی دندان و بیماری‌های لثه در 90 درصد موارد علت این مشكل هستند و بهتر است برای رفع این مشكل ابتدا باید عامل اصلی رفع و فرد توسط دندانپزشك معاینه شود.

به گزارش لقمه، مسوول واحد بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت خوزستان اظهار كرد:‌ محیط دهان نسبت به سایر اندام‌های بدن، باكتری‌های بیشتری دارد كه ممكن است برخی از این باكتری‌ها پاتوژن (بیماری‌زا) باشند. این باكتری‌ها از مواد غذایی درون دهان استفاده می‌كنند و با تشكیل كلونی موجب تخریب لثه كه بافت نرم دهان است، می‌شوند.

وی افزود: بیماری‌های لثه موجب می‌شوند كه شیار بین دندان و لثه افزایش یافته و مسواك نتواند آن را تمیز كند. در نتیجه میكروب‌ها در شیارها باقی مانده و مواد اسیدی تولید شده توسط آنها موجب بوی بد دهان می‌شود.

رسایی تصریح كرد: با هیچ نوع جراحی یا جرم‌گیری نمی‌توان باكتری‌های پاتوژن را كاملاً از بین برد، ولی می‌توان از حجم باكتری‌ها كاست و رشد آنها را به تعویق انداخت.

این متخصص بیماری‌های لثه گفت: اگر عامل بوی دهان پوسیدگی دندان نیز باشد می‌توان با جرم‌گیری و اقدامات بهداشتی عامل را از بین برد و در صورتی كه باز هم بوی بد رفع نشد باید به دنبال راه‌های دیگر بود كه در این صورت ممكن است مشكل به دلیل بیماری‌های حلق یا گوش یا بیماری‌های گوارشی باشد.



س.س

نقل از :ایسنا

کد: 1759 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۶ مهر بازدید: 2613 ساعت: 12:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3 خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
4 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
5 آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
6 4 راهکار برای پاک کردن لکه شیر و بوی بد آن از روی فرش ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۶ آبان
7 در مورد تاثیر کرونا بر بویایی و چشایی بیشتر بدانید ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۵ آذر
8 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
9 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
10 نجات سر یک بچه از زود پز! ۱۳۹۸ جمعه ۳ آبان
11 آغاز برداشت کلزا در کشور تا پایان تیرماه ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (1) پایگاه خبری لقمه: تا هنگامی که زنده هستید،ممکن است...

  آشنایی با میوه ای برای شادابی پوست هلو غنی از ویتامین آ و پتاسیم است و با توجه به سای...

  معجزه جوشانده برگ گیاه "بامبو"در دفع انگل‌های روده ساقه و برگ‌های گیاه بامبو در تقویت دستگاه گوارش و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کندوی عظیم عسل در سقف حمام خانه قدیمی پایگاه خبری لقمه: یک زوج در شهر «لیسترشایر» انگلیس یک کندوی عظیم عسل را در سقف خانه‌شان پیدا کردند.
برای پیشگیری از افزایش وزن مجدد چه كار كنیم؟ معمولا پس از اینكه موفق می‌شویم وزن خود را چند كیلویی كم كنیم، فقط این وضعیت و جلوگیری از اضافه وزن مجدد كار دشوارتری به نظر می‌رسد.
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی پایگاه خبری لقمه: طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستورانی را می دانید؟ تهیه برنج مجلسی رستوران چه فوت و فن هایی دارد؟ بهترین برنج ایرانی برای رستوران کدام برنج است؟ این ها سوالاتی هستند که در این مقاله می خواهیم به آن پاسخ دهیم.
حقایقی عجیب درباره چاقی متخصصان سلامت می‌گویند عوامل چاقی در بین افراد فراتر از بی‌تحرکی و پرخوری است اما با این حال مصرف مواد خوراکی ناسالم مانند مواد قندی و نداشتن فعالیت بدنی قطعات اصلی پازل چاقی هستند.